De betekenis van heksendromen: dromen van heksen

Wat betekent dromen over heksen?

De wereld van heksen en hun spreuken fascineert ons met het mysterie dat het bevat, dus het is heel normaal om te dromen van heksen, magie, spreuken of tovenaars. Deze dromen met heksen bevatten niet altijd een negatieve interpretatie van donkere en kwaadaardige krachten, soms de dromen met heksen Ze vertellen ons over succes en ons vermogen om gelukkig te zijn.

De nachtmerrie van dromen over heksen

We moeten erkennen dat dromen van heksen soms een echte nachtmerrie wordt die ons met zeer negatieve emoties van angst en onzekerheid achterlaat. En het is heel moeilijk om de strip te verwijderen hekserij van alle slechte connotaties die het met zich meebrengt. Onze dromen en nachtmerries weerspiegelen tenslotte alleen onze diepste gedachten.

Inderdaad, de betekenis van dromen over heksen is gerelateerd aan ongeluk, slechte sfeer en dreigende rampen in ons leven, door middel van voorgevoelige dromen. Ze kunnen ook worden geïnterpreteerd als een waarschuwing van naaste mensen die ons een vriendelijk gezicht bieden, maar dat ze ons willen schaden. Je moet dus heel alert zijn op de dromen van heksen.

In sommige gevallen verwerft dromen over heksen een vrouwenhater of een wantrouwende betekenis voor vrouwen, een product van de machocultuur dat vrouwen gelijkstelt met de figuur van een heks die kan bedriegen en overtuigen door slechte kunst en spreuken.

De positieve boodschap van dromen over heksen

Maar niet alles is nachtmerries of voorgevoelens van tegenslagen in de heks dromen. Soms dromen we van liefdespreuken die de naderende intrede van een man in ons leven betekenen. Omdat hekserij ook zijn deel van goedheid en goede vibes bevat.

Het is gebruikelijk om te dromen van een vliegende heks, iets dat spreekt van ons vermogen tot inspanning, onze waarden en dat we de nodige kracht hebben om onszelf te lanceren om onze doelen te bereiken. In die zin wordt het zien van een heks die tijdens de slaap vliegt als een zeer positieve ervaring voor de meest nabije toekomst geïnterpreteerd.

Droom over een heksensabbat of een vergadering van heksen zonder ons een bitter gevoel te laten, heeft ook een zeer positieve betekenis, van succes in sociale relaties en van onze innerlijke kracht om gelukkig te worden met behulp van onze creativiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *