Horoscoop 2018: What Gemini zal van maand tot maand leven

Horoscoop 2018: What Gemini zal van maand tot maand leven

Het zal niet het beste jaar van het leven van een Tweeling worden, maar niet alles zal negatieve dingen zijn, 2018 zal ook zijn goede dingen hebben. Op gezinsniveau zal hij proberen de verloren relatie met bepaalde familieleden opnieuw op te bouwen en op het werk krijgt hij er een van kalk en een van zand. Ontdek hier hoe je het gaat doen in 2018.

Tweelinghoroscoop van januari 2018

Verliefd op januari 2018: U zult in het nieuwe begin van het jaar voorstellen om niet zo attent en analist te zijn met uw partners. Je zult proberen jezelf met meer te laten gaan, en bovenal zul je geen moeite hebben om nieuwe dingen te proberen. Je zult ten volle van je partner genieten, als een van je doelen voor deze nieuwe periode. Of, althans, dit zijn de goede voornemens van je Nieuwjaar … Ga je ze vervullen?

Januari 2018 op het werk: 2018 begint voor u met wijzigingen. Als je hard genoeg hebt gewerkt, word je gepromoveerd en daarmee krijg je meer verantwoordelijkheid, dus je beslissingen moeten op vaste en veilige grond stappen. Daarom moet je leren om te beheren wanneer je aan het werk bent, dat karakter zo vluchtig dat die van je sterrenbeeld hebben.

Januari 2018 in de familie: Er zal een terugval zijn van een van uw familieleden. Deze kan met koud water past niet goed bij het gezin dat, hoewel hij het probeert te verbergen om het probleem te minimaliseren, sterk zal worden beïnvloed door de slechte situatie. Daarom moet je de tijd gewoon laten passeren en sterk blijven. Het zal minder ernstig worden dan het eerst leek.

Tweelinghoroscoop van februari 2018

Verliefd op februari 2018: Zodra je wakker bent en valt, moet je daarom proberen dat de klappen niet zo hard zijn als je voorkomt dat je net zo snel opgewonden raakt als normaal. Dit is iets dat je in de loop van de tijd hebt geleerd en dat je in 2018 moet implementeren, omdat er iemand zal verschijnen die je niet onverschillig laat.

Februari 2018 op het werk: Je zult nieuwe doelen stellen en een daarvan zal zijn om je lucht op het werk te veranderen, omdat je zult merken dat je stagneert en dat je vooruitgang moet boeken. U zult niet tevreden zijn als u op een bureaustoel zit, omdat u op zoek bent naar iets dynamischer en leukers. Deze nieuwe baan zal beter aansluiten bij je manier van zijn.

Februari 2018 in de familie: Februari zal een gecompliceerde maand zijn op gezinsniveau, omdat je heel verdrietig zult zijn voor een kleine aanraking die je hebt gehad met een naast familielid. Je relatie zal een beetje koud worden, maar maak je geen zorgen, omdat je deze snel kunt hervatten.

Horoscoop 2018: What Gemini zal van maand tot maand leven Maart 2018 Gemini Horoscoop

Maart 2018 verliefd: De minder gevestigde Gemini zal voelen dat hun partner hen niet genoeg ondersteunt. Als dit het geval is, moet u even stoppen om na te denken over wat dit gevoel zou kunnen veroorzaken. Het zal erg handig zijn dat je probeert te praten met je liefde om de oorzaak van het probleem te ontdekken. Ben je de illusie kwijt?

Maart 2018 op het werk: Deze maand zal het niet zo goed werken op het werk, omdat het geluk niet aan jouw kant staat. Je moet echter weten hoe je de positieve kant van alles kunt krijgen: je doet ervaring op tijdens het doen van interviews. Wanneer het geluk in jouw voordeel verandert, zal alles veel gemakkelijker zijn.

Maart 2018 in het gezin: In maart moet je je excuses aanbieden aan een familielid dat je niet zo goed hebt behandeld. Het kost je om je fouten toe te geven, omdat het altijd ingewikkeld is, maar je zult je uiteindelijk realiseren dat de relatie met die persoon belangrijker is dan het herkennen van feiten. Met trots uit!

Tweelinghoroscoop van april 2018

Verliefd op april 2018: Cupido zal in de buurt van je zijn in de maand april, je moet gewoon weten hoe je hem kunt aantrekken. Het eerste en onmisbare is dat je het gevoel hebt verliefd te worden en ten tweede dat je de juiste houding hebt. Als Tweeling bent u een zeer sociaal persoon die eerst goed valt, en dit zijn twee kwaliteiten waar u in uw voordeel van kunt profiteren.

April 2018 op het werk: April brengt delicate momenten in je professionele carrière. Een partner kan het voor je spelen door je te belasten met problemen die je niet hebt veroorzaakt, waardoor je werk in twijfel kan worden getrokken. Vertrouw op je intuïtie en treur in het kennen van de mensen om je heen om te weten wie je kunt vertrouwen.

April 2018 in de familie: Je organiseert een kleine familiebijeenkomst die eindigt tussen moppen en lachen om de vele in de ochtend. Dit zal de banden die u binden alleen maar verder versterken en u helpen de goede sfeer te herstellen die uw gezin kenmerkt. Je glimlach zal altijd aan je zijde staan ​​in slechte tijden.

Gemini Horoscoop van mei 2018

Mei 2018 verliefd: Weet je zeker dat je echt van de persoon naast je houdt? De verschillende evenementen die plaatsvinden in de maand mei zullen je doen nadenken over of je bij de juiste persoon bent of tevreden bent met degene die op het juiste moment en de juiste plaats was.

Mei 2018 op het werk: Een project dat je gaat doen, zal zeer goed worden ontvangen door al je collega’s en je bazen. Dit zal je helpen om vertrouwen in jezelf te krijgen wanneer je de uitdagingen tegenkomt die zich de komende maanden voordoen, en misschien een meer dan verdiende salarisverhoging.

Mei 2018 in de familie: Je hebt vast wel gehoord dat moeder niet meer dan één is en daarom is mei het ideale moment om je een beetje zorgen over haar te maken. Ze zal heel enthousiast zijn om een ​​speciale avond voor te bereiden waarin alleen jij en zij zijn. Dankzij deze dag geef je een klein deel terug van hoeveel ze je heeft gegeven.

//
Angelina Jolie is Tweelingen en haar vriendelijke en vrolijke karakter is zichtbaar in de foto’s van sociale netwerken.

Juni 2018 Gemini Horoscoop

Juni 2018 verliefd: Je ontvangt een aangename verrassing van je partner. Het zal iets zijn dat je niet zult vergeten in het leven en dat in je herinneringen wordt gebrand. Deze dag zal dienen als een keerpunt om de problemen uit het verleden achter je te laten en een nieuwe fase met nieuwe energie te beginnen.

Juni 2018 op het werk: Je zult iets aan het werk zien dat je niet had moeten zien, omdat het je in de problemen zou kunnen brengen. Zelfs als je probeert gek te worden wanneer je daarom gevraagd wordt, zal het onderwerp je erg nerveus maken. Probeer dingen voorgoed te doen om goed te stoppen. Je moet nadenken voordat je handelt om te weten wat het beste voor je is. Vergeet niet wat uw positie is.

Juni 2018 in de familie: Op sommige momenten heeft u de steun van uw gezin nodig om dagelijkse problemen op te lossen. Ze zullen je eeuwige steun zijn, maar je betaalt het niet altijd met goede gebaren. Retourneer het op een van deze dagen en laat zien hoe dankbaar u bent met hun hulp.

Juli 2018 Gemini Horoscoop

Juli 2018 verliefd: Met de komst van hitte en zomer, zul je de behoefte voelen om meer en meer plannen te maken en elk moment te nemen om nieuwe vriendschappen te proberen te ontdekken. Het wordt tijd dat je de batterijen plaatst, omdat het erkent dat je tot nu toe had gewacht tot liefde naar je toekwam. Ga erop uit en haal het!

Juli 2018 op het werk: Je probeert de werkomgeving zo leuk en gastvrij mogelijk te maken, daarom stel je voor om een ​​weekend te blijven om je collega’s beter te leren kennen. Het is de ideale gelegenheid om u te laten zien en dus nog grotere doelen te bereiken.

Juli 2018 in de familie: Een vakantie omringd door de uwe is iets dat niet gemakkelijk wordt vergeten, hetzij vanwege de goede tijden waarin u zult leven of omdat u zich zult schamen om uw vader op het strand te zien spelen.

Horoscoop 2018: What Gemini zal van maand tot maand 2 leven Augustus 2018 Gemini Horoscoop

Augustus 2018 verliefd: Jaloers? Nee bedankt. Je zult een afgunstscène van je partner moeten doorstaan. Je moet zo snel mogelijk stoppen met deze situatie en de meest effectieve manier is om met die persoon te praten en dingen duidelijk te maken.

Augustus 2018 op het werk: De druk zal ertoe leiden dat je dingen doet die je niet zou moeten doen, zoals op slechte manieren praten met je baas of je teamgenoten. Na een tijdje zul je je antwoorden betreuren en je excuses aanbieden, maar je moet leren jezelf te beheersen en te weten wat voor soort reacties je op elke plek kunt hebben.

Augustus 2018 in de familie: Geef je ouders een speciaal geschenk. Plan ze een romantische reis waarin ze terugkeren naar de plaats waar ze op huwelijksreis zijn geweest, alle foto’s die ze hebben samenbinden, een brief schrijven waarin ze uitleggen hoe dankbaar je bent voor alles wat ze voor je hebben gedaan … En waarom doen ze het niet augustus?

Gemini-horoscoop van september 2018

September 2018 verliefd: Met het einde van de zomer zul je wat droeviger zijn dan normaal en daarom zul je meer aandacht van je partner eisen. Er zal af en toe een klein conflict zijn, maar niets dat niet kan worden gered met een paar knuffels in bed.

september 2018 op het werk:Wie houdt er niet van om een ​​loonsverhoging te krijgen? Je gaat geen economisch goede maand door, hierdoor heb je geen andere keuze dan je baas om een ​​loonsverhoging te vragen. Het zal ingewikkeld zijn omdat hij je zal vertellen dat het bedrijf je dat nu niet kan geven, maar je moet moediger zijn en voor alles gaan.

September 2018 in de familie: Met dit terug naar school en het gaan halen van je neef van de kinderkamer had je het moederinstinct kunnen ontwaken. Wat als het gezin in 2018 zal toenemen?

Tweelinghoroscoop 2018

Oktober 2018 verliefd: Je zult in de routine vallen met je jongen of meisje, wat het paar wat verslechtert. Maar val niet in de fout om alle kwaden de schuld te geven van je betere helft, want misschien ben jij degene die geen tijd heeft voor jullie beiden en niet hij. Overweeg een verandering. Wat als u de vonk in bed probeert te herstellen?

Oktober 2018 op het werk: Je zult een geweldige training zien waarvan je niet weet of je je aanmeldt voor tijdgebrek. Doorgaan met leren is van vitaal belang voor de mens, dus u krijgt zeker wat tijd om deze lessen bij te wonen.

Oktober 2018 in de familie: In oktober zul je meer aanhankelijk zijn dan normaal en proberen je familie je alle aandacht te geven die je nu graag zou willen hebben. Kom naar het huis van je ouders en geef ze een grote verrassing.

Tweelinghoroscoop november 2018

November 2018 verliefd: Je liefdesrelatie is giftig en je zult het lijden dat je doormaakt moeten verhelpen. Je moet de manier waarop je met je partner communiceert veranderen en eerlijker zijn. Dat zal helpen om niet alle mooie maanden samen met die andere persoon te gooien die je zo gelukkig maakt. Overweeg of het maar een tijd is of dat je geen keus hebt.

November 2018 op het werk: Je zult de dingen halverwege verlaten en dat zal zeer schadelijk zijn voor je toekomst. Je zult snel beseffen dat deze situatie moet veranderen en je zult weer aan het werk gaan om het eindelijk af te maken.

November 2018 in de familie: U zult geen goede tijd doorbrengen met uw gezin voor een economisch geschil, maar u zult proberen te bemiddelen om een ​​gemeenschappelijk punt te bereiken zodat de confrontatie niet verder gaat.

December 2018 Gemini Horoscoop

December 2018 verliefd: Je zult een persoon ontmoeten die je leuk vindt, maar je zult het moeilijk hebben omdat het niet lijkt te reageren op je interesse. Je zult proberen al je kunst te gebruiken om hem te veroveren, maar alleen de tijd zal het leren of je je doelen kunt bereiken.

December 2018 op het werk: Je inspanningscapaciteit zal helemaal niet in twijfel worden getrokken, maar je bazen zullen je een beetje aandacht geven. Productiviteit is het belangrijkste, en daarom moet u enkele van uw gewoonten veranderen.

December 2018 in het gezin: Familie maaltijden zijn niet jouw ding, vooral als je een vals geluk moet lijken, voor dit jaar zul je proberen je perspectief op hoe je de partijen onder ogen moet zien te veranderen en goed gestopt te vertrekken.