Kapsels voor vrouwen volgens gezichtsvorm

Kapsels volgens de vorm van je gezicht

Elke vrouw heeft een gezichtsvorm totaal anders en elk gezicht heeft een ander kapsel. Ovaal gezicht, langwerpig gezicht of hartvormig gezicht zijn enkele van deze en kapsels, oneindig.

Naast trends, moet je een kapsel kiezen dat goed aanvoelt en dat wanneer je in de spiegel kijkt, je het leuk vindt. Het is niet hetzelfde om een ovaal gezicht dan met een gezicht dat de neiging heeft langwerpig te zijn, omdat men beter zal zitten met krullend haar en golven en de andere lagen. Daarom stellen wij voor kapsels voor vrouwen volgens de vorm van ieders gezicht. Vind degene die het beste bij u past!

Hoe weet ik wat de vorm van mijn gezicht is?

Voordat je een kapsel of een ander kiest, moet je het ontdekken wat is je soort gezicht. Om dit te doen, kijk in de spiegel en gebruik een langwerpig object dat je thuis vindt (zoals een potlood of een liniaal) om de verhoudingen van de verschillende delen van je gezicht te bekijken. U kunt ook een meetlint gebruiken om de evenredigheid van uw functies te berekenen.

Van daaruit zijn dit de meest voorkomende mogelijkheden van gezichtstypen.

De verschillende vormen van het gezicht

+ de ovale gezichten Ze vestigen de aandacht op de harmonie van hun functies. Ze zijn meestal langwerpig, omdat het min of meer 1 en 1/2 keer langer is dan breed. Rondheid in de facties blijft echter overheersend in het geval van de kaak.

+ In het geval van langwerpige gezichten, het gezicht neigt smal te zijn. Min of meer zijn de jukbeenderen en de kaak meestal even breed.

+ Jij hebt de rond gezicht als uw voorhoofd, wangen en kin ongeveer dezelfde lengte hebben. In dit geval beschrijft het gezicht een cirkel of een curve waarin de stinkdieren overheersen.

+ Er wordt gezegd dat je de hartvormig gezicht wanneer de breedte van het voorhoofd smaller wordt naarmate het de kin nadert, waarbij de jukbeenderen zich halverwege tussen het bovenste gedeelte van het hoofd en het onderste gedeelte bevinden.

+ de vierkante gezichten Ze hebben zeer rechte en zeer rechte gezichtslijnen, waardoor de functies moeilijker lijken. Bovendien hebben het voorhoofd en de kaak de neiging om breed te zijn.

+ In het geval van ruitvormige gezichten, de jukbeenderen zijn breder dan het voorhoofd en de kaak. Ze beschrijven meestal het ruitensilhouet, dat wil zeggen, de kin en slapen zijn smal, terwijl het wanggebied meestal breder is.

Kapsels volgens gezichtsvorm

Nu je hebt ontdekt wat voor vorm je gezicht heeft, moet je alleen nog weten welk kapsel het beste bij je past.

1 Kammen als je een ovaal gezicht hebt

De beste kapsels voor vrouwen met een ovaal gezicht

Vrouwen met een ovaal gezicht hebben veel geluk, omdat elk kapsel en kapsel bij hen past. De functies en verhoudingen zijn meestal evenwichtiger dan die van een ander type gezicht, dus de manen mogen de functies nooit verbergen.

Lang of halflang haar met lagen aan de zijkanten accentueren het gezicht, waardoor ze een goede keuze zijn. De golven die op de schouders vallen geven volume en begrenzen de jukbeenderen, waardoor het gezicht er wat ronder uitziet. Aan de andere kant zal het beroemde bob-kapsel helpen de gaten in de te vullen dat het gezicht dunner lijkt het creëren van een balans waarmee je er beter uitziet.

2 Langwerpig gezicht en de meest vleiende kapsels

De beste kapsels voor meisjes met een langwerpig gezicht

de langwerpig gezicht Korte kapsels met volume zijn veel gunstiger. Deze creëren breedte door de nek bloot te leggen, wat het afgeronde gezicht accentueert. Bovendien is de halve manen Het zorgt voor een snee in het gezicht en maakt het ronder. In dit geval is het noodzakelijk om de borstels meer dan ooit te gebruiken om het haar te bewerken en het goed gepolijst te maken.

Met dit type gezicht moeten we lang glad haar vermijden en degene kiezen die meer volume aan ons haar geven. Anders wordt het alleen bereikt dat lijkt nog meer uitgerekt. Lagen, krullend haar en golvende kapsels zijn ideaal en creëren een perfecte harmonie tussen gezicht en haar. Wed op hen!

3 Kapsels voor een rond gezicht

Dus degenen met een rond gezicht moeten hun haar dragen

naar ronde gezichten het meest geschikt is een verweerd kapsel, omdat de lange lagen een illusie van verlenging creëren. We moeten het volume aan de zijkanten vermijden, omdat ze breedte geven, wat we niet precies nodig hebben. We kunnen een halve lengte dragen bij de schouders of, als we het liever lang dragen, is het het beste om een ​​kapsel te dragen dat de hoogte van onze kin overschrijdt.

Het spijt ons om u te vertellen dat als uw kin de neiging heeft zeer afgerond te zijn, De pony en bobsneden zullen niet goed zitten. Wed op de rechte lijnen in je haar om de rondheid van je gezicht in balans te brengen. Je kunt ze zelfs markeren met lonten met een lichtere kleur dan je toon.

4 Dit zijn je manen als je een hartvormig gezicht hebt

Hoe kam ik mijn haar als mijn gezicht een hartvorm heeft?

De halve manen aan het gezicht zijn een geweldige keuze voor vrouwen met een hartvormig gezicht, het gezicht waarin de kin uitsteekt. Het beste wat je kunt doen, is om de off-center lijn te nemen, omdat het ons helpt de breedte van onze slapen en jukbeenderen volledig te verbergen, hoewel kapsels met het middelste deel zijn het meest vleiend, omdat ze een symmetrische snee in ons gezicht creëren die balans brengt.

Heb je ooit de golven geprobeerd? Ze zijn een goede optie om te maken laat je kin er minder scherp uitzien en meer in lijn met de rest van je gezicht.

5 Kapsels als je een vierkant gezicht hebt

Kammen volgens de vorm van je gezicht

Je kapsel kan je helpen om de kenmerken van je gezicht, die de neiging hebben om een ​​zeer vierkante vorm te hebben, minder hard te laten lijken. De verweerde en geparadeerde sneden zullen de lijnen van je gezicht zoeten. Als je een te breed voorhoofd wilt verbergen, kam dan met een pony. Houd er rekening mee dat de parades of afgeronde je meer bevoordelen dan de rechte en dikke pony.

Een goed idee kan zijn om je haar te kammen door je kaakgebied te bewerken. Maak jezelf wat frisse en kleine gemarkeerde golven in het onderste deel van je haar en je zult in staat zijn om beweging te geven aan je haar en de stijfheid van je gezichtsvormen te verbergen.

6 Kapsels voor een ruitvormig gezicht

Haarstijlen voor vrouwen met een ruitvormig gezicht

Heb je een ruitvormig gezicht? Doe je voordeel met je kapsel zoet de te hoekige lijnen van je gezicht. De sleutel zijn de lagen, omdat ze helpen die prachtige jukbeenderen te accentueren waarop je kunt opscheppen.

Lang haar zal erg vleiend zijn en je kunt het vergezellen met een pony aan de zijkant. Maar je hebt het geluk dat een snit in garçon-stijl je ook perfect past. Durf jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *