Dromen van trappen: van koers veranderen

Wat betekent het om te dromen van trappen aflopen

Op een nacht zie je jezelf de trap afdalen en voel je dat de droom de nachtmerrie nadert, maar je begrijpt niet waarom. In feite, droom om de trap af te gaan Het heeft een negatieve interpretatie die tot falen kan leiden, maar je kunt het ook gebruiken als een uitnodiging om van koers te veranderen in het leven. Je bent nog steeds op tijd. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om te dromen van trappen aflopen.

Waarom droom je ervan de trap af te gaan

In je droom zie je jezelf een ladder afdalen en het is niet precies om een ​​te maken triomfantelijke intocht in een balzaal als in de film. De betekenis van deze droom waarin je een ladder afdaalt, is negatief, maar je weet dat zelfs de slechtste interpretaties winst kunnen maken.

+ Als je, wanneer je droomt van traplopen, het als een soort voorgevoel van succes beschouwt, is het onvermijdelijk dat je hetzelfde denkt als trappen aflopen, maar dan omgekeerd. En het is waar. De trap afdalen symboliseert falen, de afdaling naar de hel, de val, de afdaling naar de duisternis. Dit klinkt allemaal als vitaal conflict belangrijk toch?

+ Droomanalisten vertellen geven een zeer belangrijke symboliek aan de trap. De trap aflopen staat voor depressie, duisternis, nacht, problemen, ondergang, uiteenvallen, familieconflicten of interne conflicten. Eigenlijk is deze droom een ​​echte nachtmerrie waarmee je wordt geconfronteerd mislukking En tot frustratie.

+ Wel, word wakker en zie het onder ogen, naar die afdaling die je doormaakt in het leven, omdat je er niet altijd in kunt zijn de hoogste. En wat doe je als je leven uit elkaar valt en je vitale plannen onbruikbaar worden? Verander van koers, verander schema’s, bekijk waarden, reorganiseer prioriteiten. Onthoud dat gelukkig zijn het doel is en dat je geen geluk zult vinden als je die ladder blijft afdalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *