Dromen over vlooien: wie zit je dwars?

Droom over vlooien en hun betekenis

Soms lijken dromen de meest irritante dieren. Het is het geval van droom van vlooien, een droom die spreekt van al die situaties die je storen, van de irritante mensen om je heen en van degenen die je proberen te schaden. Het is tijd om vlooien te doden. Ontdek in ons droomwoordenboek alle betekenissen van dromen met vlooien.

Waarom vallen vlooien je lastig in dromen

Om de betekenis van dromen met dieren te vinden, moet je kijken naar wat dat specifieke dier werkelijk vertegenwoordigt. Vlooien zijn kleine beestjes maar van enorme ergernis, ze steken en ze zuigen je bloed op als mini-vampieren. Het is gebruikelijk om deze droom met vlooien te hebben als je huisdieren zoals katten of honden hebt.

Dat is waarom als je de vervelende vlooien Voor uw kat of uw hond is het normaal dat u van vlooien droomt. Als je droom echter niets te maken heeft met wat je overdag hebt gedaan, moet je op zoek naar een andere interpretatie van de droom met vlooien. En de interpretatie is te vinden in de ergernis die deze dieren opleveren, wie zit je dwars?

Je onderbewustzijn brengt vlooien in je dromen, zodat je al die giftige mensen om je heen analyseert, die vampier-persoonlijkheden die zich voeden met je essentie en die mensen die je voortdurend binden zodat je jezelf niet kunt zijn. We hebben allemaal vervelende mensen om ons heen, we hebben allemaal vlo mensen sluiten en je moet er zo snel mogelijk vanaf komen.

Zeker in je droom voel je perfect de schade die vlooien veroorzaken en je hebt zeker ook beseft hoe moeilijk het is om ze te elimineren. Maar je moet standvastig blijven als je een onafhankelijk persoon wilt zijn en niet meer naar de vlooien om je heen wilt luisteren. Die vlooien die ingebed raken in je huid en ze voeden zich met je Ze moeten nu je leven verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *