Liefdesbrief om een ​​relatie te verbreken: we faciliteren het slechte drankje

Liefdesbrief om te breken

Het is niet gemakkelijk om een ​​relatie te verbreken en veel minder de redenen voor het uiteenvallen te verklaren aan die persoon van wie je op een dag gek hield. Dat is de reden waarom het heel vaak voorkomt dat het geven van motieven te typisch of te vaag is, en de andere persoon moet, naast de pijn van een gebroken hart, geconfronteerd worden met een grote onzekerheid.

Iedereen die een heeft geleden liefde pauze Hij weet heel goed dat de gegeven verklaringen van weinig nut zijn en dat deze redenen voor breuk vaak alleen maar dienen om ons stil te voelen, maar. Daarom moeten we heel voorzichtig zijn als we onze partner gaan verlaten, omdat we niet meer kwaad willen dan nodig is.

De meest beleefde manier om een ​​relatie te verlaten is natuurlijk van aangezicht tot aangezicht, maar dat is niet altijd mogelijk. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de breuk van de levende stem te communiceren en een liefdesbrief (of hartzeer) van breuk achter te laten, waarin de redenen op een meer delicate manier worden uitgelegd. Dat schrijven wij voor u brief breken.

Voorbeeldbrief om een ​​relatie te verbreken

Het spijt me liefje

Ik weet dat dit heel moeilijk voor je zal zijn, maar twijfel er geen moment aan dat dit enkele maanden duurt verwarring en verdriet. De waarheid is dat ik geen kracht heb om deze liefde te blijven vasthouden, misschien omdat ik de intensiteit verloor, misschien omdat er geen liefde meer is.

Ik geef je niet de schuld, dingen eindigen en het is duidelijk dat niets voor altijd is, ondanks wat we geloofden toen we verliefd werden. Maar we moeten erkennen dat onze relatie niet werkt, dat we niet in een constant conflict kunnen leven en dat niemand van ons dit zal meemaken doodsangst sentimenteel dat we de laatste tijd hebben geleden.

En ik denk dat het het beste is om nu een einde te maken aan deze liefde, voordat de schade die we aanrichten onherstelbaar is, voordat we de herinnering aan onze liefde vervuilen met verwijten en kritiek. Omdat ik niet wil dat de blauwe prins de schurk van de film wordt en dat de prinses Ik werd de kwade heks in het verhaal.

Dat is waarom ik het zet eindpunt nu meteen Maar in deze brief wil ik ook mijn beste wensen uiten, ik wil nog steeds dat je gelukkig bent en ik heb me gerealiseerd dat je niet aan mijn zijde kunt staan. Dus ik loop weg met de voldoening dat ik zoveel van elkaar heb gehouden, maar met het verdriet dat liefde niet genoeg was.

Een knuffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *