Liefdesbrief om terug te keren met je ex-vriendje: een laatste poging

Leuke liefdesbrief om terug te keren met je ex-vriendje: een laatste poging

We hebben allemaal een liefdespauze doorgemaakt en we weten wat het kost om afstand te doen van de herinnering aan een ex vriendje. Soms is het gevoel van verlies zo groot dat we ons niet neerleggen bij die liefde die voor altijd weggaat en alles doen wat we nodig hebben om de relatie te hervatten. Zal het genoeg zijn met een liefdesbrief om terug te keren met je ex-vriendje?

Zonder het debat aan te gaan over het al dan niet terugkeren met een ex of over de levensvatbaarheid van tweede delenWat we niet willen is dat je verlangens bij die persoon zijn om zielige pogingen om terug te keren te worden.

We zijn sterk, we zijn onafhankelijk en autonoom, maar dat betekent niet dat we niet moeten proberen te bereiken wat we willen met waardigheid.

Een liefdesbrief lijkt een goede manier om nog een laatste poging te wagen om terug te keren met je ex. Als je graag je relatie met je ex-vriendje terugkrijgt, als je vergeven moet worden of hem al hebt vergeven, probeer hem dit dan te sturen romantische brief.

Hieronder vindt u verschillende voorbeelden die u zullen helpen geïnspireerd te raken.

1 Voorbeeld liefdesbrief om terug te keren met je ex-vriendje

Tips voor het schrijven van een romantische brief voor uw ex-partner

Hallo mijn leven

Ik schrijf je deze brief, wat een liefdesbrief is, maar ook een intentieverklaring zodat je de conclusie kent die ik al die maanden heb bereikt. En ik wil niet zonder jou leven; Ik kan het echt niet. En ik wil de situatie aan de orde stellen zodat u zich nergens verplicht voor voelt, dat u de vrijheid om te kiezen wat je echt wilt.

Dus ik kan alleen voor mezelf spreken, ik kan u vertellen wat ik in deze tijd zonder u ben veranderd, wat ik heb begrepen en wat ik heb voorgesteld. Ik heb voorgesteld om vrijgeviger en begripvoller te zijn; Ik heb de manier veranderd waarop ik het paar begrijp en ik heb begrepen dat ik nog steeds van je hou.

Ondanks alles wat we hebben meegemaakt, de misverstanden en de verwijten, hou ik nog steeds van je. En ik weet dat jij de belangrijkste persoon in mijn leven bent, omdat we dat niet zijn samen voel ik me leeg. Het is niet vanwege de droefheid van de breuk, het is dat ik de lucht niet heb en ik niet kan ademen als je niet bij me bent.

Ik weet dat het een risico is om a opnieuw te nemen verbroken relatie, maar ik wil het niet terugnemen, ik wil opnieuw beginnen. Nu we ons meer bewust zijn, nu we onze zwakheden kennen, maar met meer ervaring en al die tijd van reflectie. Ik wil graag een voorstel doen; Wil je met me terugkomen?

Ik wacht op je, schat.

2 Een laatste poging om terug te keren met je ex-vriendje

Tot mijn liefde

Ik had nooit gedacht dat ik je zo’n brief zou moeten schrijven, net zoals ik nooit had gedacht dat we zouden breken. Maar ik mis je.

Tegenwoordig zijn we weg geweest en zijn erg verdrietig geweest. Ik verlangde ernaar je geur opnieuw te ruiken, die geur die je ondanks alles aanspreekt. Mijn handen voelden ook een grote heimwee naar je lichaam. En mijn oren begrijpen niet waarom ze niet meer naar je gelach luisteren.

Ik schrijf deze brief omdat ik met u wil terugkeren.

Onze relatie heeft nog een toekomst voor de boeg en we kunnen deze niet beperken. Voorwaarden, omstandigheden, druk … De obstakels zijn tegen ons gesteld en we hebben besloten ons over te geven, maar Was het onze niet waard? Leven we niet de gelukkigste momenten van ons leven? Laten we onzin stoppen.

de beste liefdesbrief om terug te keren met je ex

Ik heb nagedacht en geleerd van fouten Ik heb me in deze periode gepleegd. Ik weet dat er veel is dat ik kan verbeteren: zelfvertrouwen, mijn zelfbeschikking, mijn autonomie … maar ik weet dat je mijn beste steun bent, zoals je tot nu toe bent geweest, om dit te bereiken.

Ik ben heel duidelijk dat ik je niet nodig heb, maar ik hou van je. Ik wil je aan mijn zijde.

We zijn onszelf een gesprek verschuldigd zonder geschreeuw of gedoe; Het is tijd dat we rustig over de onze praten, omdat ik zeker weet dat het een oplossing heeft. Het is niet zo dat je voor me kruipt of dat ik voor je kruip, maar praat over wat onze handen heeft gescheiden.

Ik ben bereid alle wrok opzij te zetten, omdat onze relatie het verdient. Zou je trots kunnen vergeten? Laten we beginnen vanaf 0, laten we een vervaging en een nieuw account maken en elkaar op dezelfde manier leren kennen als op 29 maart. Dit wordt de prachtige reünie die we lang verdienen.

Wie zei dat tweede delen Ze waren nooit goed, ik wist niet waar hij het over had.

Ik wacht op je Ik hou van je Ik mis je

In Diario Femenino hebben we nog veel meer liefdesbrieven die als inspiratie kunnen dienen. Nu is het tijd om je meest romantische tekst te schrijven om terug te keren met je ex-partner. Veel succes met de herovering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *