Liefdesbrief om je partner te vertellen dat je een kind wilt hebben

Dit is een liefdesbrief om je partner te vertellen dat je een kind wilt hebben

Heb je er al lang over nagedacht om een ​​peuter de wereld in te brengen maar weet je niet goed hoe je hem moet vertellen dat je hem nu wilt hebben? Als we geconfronteerd worden met zo’n belangrijke en gecompliceerde beslissing om het gezin uit te breiden, kunnen we voelen dat onze woorden vastlopen. Daarom kan het handig zijn om te schrijven Een liefdesbrief om je partner te vertellen dat je een kind wilt hebben.

We stellen enkele voorbeeldwoorden voor die u kunt gebruiken om u te inspireren. Als u echter echt effectief wilt zijn en het hart van uw partner wilt bereiken, je moet ervoor zorgen dat je er een beetje van stopt. Voeg details toe die verband houden met je liefdesverhaal, zoals de motieven waarvoor je elkaar noemt. Zo zal deze liefdesbrief je nog meer leuk vinden en opwinden.

Als je wilt voorstellen om nu een kind te krijgen, bekijk dan het volgende voorbeeld liefdesbrief.

Wil je een baby? Vertel het in een liefdesbrief

Voorbeeld liefdesbrief om een ​​kind te krijgen

Hallo schat

Ik heb er lang over nagedacht om je deze brief te schrijven. Ik weet dat het je niet zal verrassen omdat we ons al vele malen hebben voorgesteld hoe ons leven zou zijn na de komst van een kind. Maar voor zo’n belangrijke stap verdient ons liefdesverhaal een dergelijke brief.

Ja, ik wil een baby krijgen. En ik wil het bij je hebben.

Ik wil dat je mijn metgezel bent in de nachtelijke slapeloosheid. Ik wil dat je mijn partner bent in de ziekenboeg van watervallen in het park. Ik wil dat we de beste piloten van vliegtuigen met pap worden. Ik wil dat we ons eigen poppenziekenhuis in de woonkamer thuis opzetten.

Ik weet dat je de beste vader zult zijn en me zult helpen de beste moeder te worden. En hoewel dit ons niet belet om enkele fouten te maken, zullen we proberen alles te compenseren met de liefde die we moeten leveren en leveren. Want als er iets overblijft, schat, is het liefde om te geven.

Weet je dat we vanaf dat moment onze namen zullen verliezen? Tenminste deuren binnen. Je wordt een vader en ik zal een moeder zijn. En hij of zij zal onze baby zijn. Er zullen tijden van offers komen, veranderingen in routines, bewegen, misselijkheid, pijn in de voeten … Maar in ruil daarvoor zullen we je glimlach hebben.

Let op deze prachtige liefdesbrief over het krijgen van een baby

We hebben ons haar zo vaak voorgesteld dat ik haar bijna kan aanraken. Je weet al dat we hebben afgesproken dat je ogen zullen hebben, maar dat de lippen van mij zullen zijn. Ik kan niet wachten tot je je schoppen onder mijn buik voelt. Hoewel ik weet dat je niet naar me gaat luisteren, beloof me dat je niet te veel zult huilen als je je eerste trap voelt terwijl je mijn buik raakt.

Ik ben opgewonden om te denken dat deze baby de vrucht van onze liefde zal zijn. Het zal het resultaat zijn van hoeveel we van elkaar houden en waar we van kunnen houden. Hoe is het mogelijk dat, hoewel onze zoon nog niet bestaat, ik al van hem houd?

Ik stel voor dat we het grote avontuur van ons leven ondernemen, waar we ons al zo lang op voorbereiden. Het is tijd om dapper te worden en een van de grootste illusies te vervullen die onze privacy bewaart. En als er problemen komen, zullen we nog sterker hand in hand houden zodat geen storm mee kan.

Aan uw zijde ben ik erg blij en ik weet dat we met onze baby nog meer zullen zijn.

Op dit punt denk ik dat ik niet veel meer te zeggen heb behalve die vraag die al lang rond mijn hoofd zit: Wil je een kind bij me hebben?

Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *