Eiwit vaginale afscheiding: wat het betekent

Vaginale afscheiding met eiwitachtig uiterlijk

Wanneer een vrouw merkt dat ze vaginale afscheiding heeft alsof het eiwit is, komt dat omdat ze ook een lichtere of viskeuzere kleur opmerkt. De vaginale afscheiding van het eiwit is baarmoederhalsslijm. Na de menstruatie bij vrouwen is te zien dat er een toename is van de hoeveelheid baarmoederhalsslijm en dat bovendien Het verandert de vorm en textuur, het wordt glad en vet.

Deze verandering geeft meestal aan dat u zich op het vruchtbaarste moment van uw ovulatiecyclus bevindt, het cervicale slijm als het in dit soort textuur en consistentie verandert biedt de nodige textuur aan het sperma zodat ze de baarmoederhals kunnen bereiken zonder moeite en dus meer kans om het ei te bevruchten.

Vaginale afscheiding die eruit ziet als eiwit

Rauw eiwit kan tot ongeveer 5 cm reiken zonder tussen de vingers te breken. Tijdens de menstruatiecyclus van de vrouw creëert het baarmoederhalsslijm veranderingen en wanneer het eruit ziet als een eiwit is wanneer de vrouw zich in het meest vruchtbare moment bevindt, dus er zijn meer kansen om zwanger te worden.

Wanneer vrouwen vaststellen dat hun vaginale afscheiding op het eiwit lijkt, beseffen ze dat kan dagen vóór de eisprong optreden –Maximaal 5 dagen, hoewel normaal tussen de 2 en 3 dagen is. Dit komt omdat het lichaam een ​​betere omgeving voor sperma begint te bieden zodat ze de eicel kunnen bevruchten en de zwangerschap kan worden voltooid.

Vaginale afscheiding lijkt op een eiwit omdat de oestrogeenintensiteit begint te stijgen, waardoor de baarmoederhals vocht afgeeft en cervixslijm helpt om vruchtbaarder te zijn. De hormonen zorgen ervoor dat het ei op zijn plaats zit om de kansen op zwangerschap te verbeteren. Er zijn veel veranderingen die worden ervaren in de vagina vlak voor de eisprong. Wanneer de ovulatie voorbijgaat, wordt de vaginale afscheiding die eruitzag als een eiwit, een droge of te waterige vloeistof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *