Wat is liefdesziekte en wat zijn de symptomen ervan?

Wat is liefdesziekte?

Je hebt vast wel eens meer dan eens gehoord dat iemand op een joculaire toon zegt dat ‘hij slechte liefde heeft’. Het is gebruikelijk om liefdesziekte te beschouwen als een voorbijgaand leven zonder gevolgen, maar het is niet waar. Wij vertellen het u wat is liefdeziekte en wat zijn je symptomen Omdat het tot depressie kan leiden.

Ontdek wat het kwaad van liefde is

Liefdesziekte wordt ook wel genoemd hartzeer, maar de eerste uitdrukking dient om de pijnlast van deze sentimentele situatie te verminderen. En het is nog steeds een fout, omdat pijn moet worden herkend en geaccepteerd, niet verborgen. Je kunt slechte liefde hebben in verschillende situaties:

+ Wanneer je verliefd wordt op iemand en die persoon geef je door, wat een onbeantwoorde liefde wordt die je zelfrespect naar ondergrondse niveaus brengt, die je glimlach steelt en die je fysiek en emotioneel uitput.

+ Als je verliefd wordt op iemand zonder het hem te vertellen, zoals in het geval van platonische liefdes, van die mensen die niet eens weten dat je bestaat en dat je met alle intensiteit liefhebt. Hoewel anderen het niet begrijpen, hou je van hetzelfde. En wanneer liefde niet wederkerig is, is er geen andere manier dan liefdesverdriet.

+ Wanneer uw relatie niet is zoals verwacht, wat u in een positie van plaatst teleurstelling dagelijks. Uw verwachtingen waren anders en zijn nog lang niet vervuld. Het is waar dat alleen jij verantwoordelijk bent voor je verwachtingen, maar dat neemt de pijn niet weg. Je partner is niet wat je wilt, wat je nodig hebt of waar je naar op zoek bent. En wat nu?

+ Wanneer een relatie wordt verbroken. Als uw partner u verlaat, loopt u het risico slechte liefde te lijden als u niet weet hoe u dit moet beheren liefdesverdriet duel. Laat u niet meeslepen door die mensen die zeggen dat uw ongemak onzin is, omdat een slechte liefde tot depressie kan leiden.

Symptomen van liefdesziekte

Symptomen van liefdesziekte

Het kwaad van liefde is niet alleen een toestand van teleurstelling van liefde, maar gaat gepaard met een reeks fysieke en emotionele symptomen die je moet leren herkennen om ze later te accepteren.

1 Het eerste en belangrijkste symptoom van liefdeziekte is het verdriet, de melancholie, het verdriet om wat had kunnen zijn maar niet was.

2 Hij gaat gepaard met verdriet de verwarring omdat je niet goed weet waarom je je in die staat bevindt, vooral in het geval van breuken. Het is een moment van verwarring omdat je verwachtingen niet passen bij je realiteit en alles uit elkaar valt.

3 Gevoelens zoals de woede, woede en woede zijn ook symptomen dat je lijdt aan dat kwaad van liefde. Die gevoelens kunnen tegen de geliefde ingaan of tegen jezelf, maar ze in elk geval afschrikken voordat ze agressief worden.

4 Er is een bijzonder conflicterend symptoom en waarbij u vast kunt komen te zitten en andere emotionele stoornissen veroorzaakt. Het is ongeloof. “Dit kan niet gebeuren”, “is niet waar” of “is niet mogelijk” zijn zinnen die voorafgaan aan “we zullen weer samen zijn en alles komt goed”.

5 En onder al deze mensen zul je zeker het gebrek aan concentratie voelen, het huilen, de angst en het hele arsenaal aan angstsymptomen die ook kunnen leiden tot een gebroken hart.

Hoe het kwaad van liefde te overwinnen

Het kwaad van liefde kan worden overwonnen

Als deze situatie van emotionele nood in de loop van de tijd langer wordt, zou je niet de eerste persoon zijn die een depressie vanwege liefde lijdt en die het moeilijk vindt om deze te herkennen. De samenleving is niet bereid om de diversiteit van mentale processen te begrijpen en het is heel goed mogelijk dat dingen door niet worden gecompliceerd zoek hulp op tijd

Het goede nieuws is dat er leven is dat verder gaat dan het kwaad van liefde en dat een gebroken hart is je kunt eroverheen komen voor jezelf als je niet te intern verstrikt bent geraakt, als je jezelf niet hebt geïsoleerd en niet in de handdoek hebt gegooid om gelukkig voor jezelf te zijn. Maar als je het kwaad van liefde wilt overwinnen, moet je je er eerst van bewust zijn dat je lijdt en het alle belang geven dat het heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *