Hoe stap voor stap een gepassioneerde kus met tong te geven

Geef stap voor stap een gepassioneerde kus met tong

Weten hoe je een gepassioneerde kus met tong kunt geven, is een ware kunst die niet iedereen perfect domineert. Je zult het miljoenen keren in films hebben gezien en je zult een ongelooflijk verlangen hebben om dat gevoel te ervaren dat in staat is om onze diepste instincten wakker te maken.

Omdat er veel verschillende soorten kussen zijn, maar zonder twijfel zijn gepassioneerde kussen met tong die meer gevoelens en emoties samen overbrengen: tederheid, genegenheid, sensualiteit, opwinding, plezier … En zoals in Women’s Journal houden we ervan om ons te kussen en te kussen we hebben een voorbereid complete gids voor u om stap voor stap te leren om een ​​gepassioneerde kus met tong te geven. Wees zeer attent en sla geen punten over: elk van hen is essentieel om de perfecte kus te krijgen! Je zult je partner sprakeloos laten!

Geef stap voor stap een gepassioneerde kus met tong

In het begin kun je teleurgesteld zijn en misschien niet die perfecte kus krijgen die je je in je hoofd had voorgesteld, maar kalmeer! Kussen is een echte wetenschap die, zoals de meeste dingen in dit leven, oefening vereist. Als u de onderstaande stappen een voor een volgt, binnenkort je wordt een echte kusprofessional. Er zal niemand zijn om u te weerstaan!

1 Geef je lippen zachtheid

Decalogue om de beste gepassioneerde kus met tong te geven

Zorg ervoor dat je geen droge of gebarsten lippen hebt voordat je de stap neemt en jezelf gooit om die vent te kussen die je leuk vindt. Een zachte, gladde en licht vochtige mond trekt veel meer aan en vergemakkelijkt de perfecte kus. Dit zijn enkele van de trucs die je kunt volgen om je lippen te verzachten:

+ Breng vaseline of lipgloss aan: Als u een veel beter smakende lippenbalsem hebt, zorg er dan voor dat u deze minstens een uur gooit voordat u uw partner ontmoet, zodat u op deze manier uw lippen zacht voelt en geen dikke en plakkerige glanslaag.

+ Drink water: Droge lippen zijn een symptoom van uitdroging en er is niets beter dan het drinken van een of twee grote glazen water. Je zult snel merken hoe je lippen zacht worden.

+ Steek je tong over je lippen: Als je een volledige afspraak hebt met die jongen en je geen lipgloss of een fles water hebt, heb je geen andere keuze dan je tong snel over je lippen te vegen en erop te drukken. Hiermee kun je ze een beetje bevochtigen, ja, overdrijf het niet of het enige dat je zult doen is ze naaktslakken en glad te laten.

2 Verfris je adem

Een slechte adem is voor niemand een goed gerecht en nog minder als je hem gaat kussen. Omdat je mond open zal zijn tijdens de gepassioneerde kus met tong, is het essentieel dat je een frisse adem hebt. Poets en spoel je tanden voordat je naar huis gaat en ga naar de afspraak met je partner. Als je tijdens de afspraak gaat lunchen of dineren en je je mond weer vies maakt, kun je altijd je toevlucht nemen tot kauwgom of muntsnoep. Kauw ze gedurende 10 minuten en je zult zijn klaar voor de gewenste kus.

3 Zoek het juiste moment om de gepassioneerde kus te geven

De perfecte tijd om een ​​gepassioneerde kus met tong te geven

Een perfecte kus (vooral als het de eerste kus is) is het hoogtepunt van een date vol spanning en sensualiteit. Het is heel belangrijk dat u de kiest het juiste moment om jezelf in je mond te gooien. Dat moment moet kalm en vol privacy zijn. Hoe kun je het detecteren? Dit zijn enkele van de tekenen:

+ Je hebt totale privacy: U kunt alleen thuis zijn of op een geïsoleerde bank in het park zitten. Hoe het ook zij, het belangrijkste is dat geen van jullie je zorgen maakt omdat iemand je onderbreekt.

+ De andere persoon gooit je indirect: Je moet speciale aandacht besteden aan de lichaamstaal van je partner: als hij je in de ogen of op de lippen staart, als hij contact zoekt met een streling, als hij een hint naar je gooit, als hij steeds dichterbij komt …

+ Vraag direct: Als de vorige twee stappen u niet helpen om uzelf duidelijk te maken, kunt u het beste de andere persoon rechtstreeks vragen of hij een zoen van u wil. Het is altijd beter om toestemming te vragen met een beetje onhandigheid en met vertrouwen door te gaan dan per ongeluk iemand te kussen die niet echt geïnteresseerd is.

4 Oogcontact bevorderen

Richt je blik op de ogen van de ander. Als je je bedoelingen nog duidelijker wilt maken, beweeg dan je blik langzaam naar zijn lippen en keer dan terug naar zijn ogen. Dit is een manier om je partner te laten zien dat alleen al de simpele handeling van het voorstellen dat je haar kuste je overspoelt met plezier …

5 Glimlach en doorbreek de touch barrier

Trucs om een ​​goede gepassioneerde kus met tong te geven

Als je eenmaal alleen bent met die persoon die je wilt kussen, werp je een zachte en oprechte glimlach terwijl je zijn arm of been streelt. Het is niet eenvoudig om de barrière van aanraking te doorbreken, maar als je het eenmaal hebt gedaan, begin je dat moment van intimiteit te creëren dat nodig is om een ​​gepassioneerde kus te geven.

6 Gooi jezelf!

Het is tijd om je te lanceren! Beweeg langzaam naar je partner. Als je ziet dat hij niet vertrekt of achteruit gaat, betekent dit dat hij dat ook is is klaar voor de kus. Stop niet, benader tot je hoofd slechts een paar centimeter verwijderd is.

7 Kantel je hoofd een beetje en sluit je ogen

Kantel je hoofd naar rechts of naar links (kies de tegenovergestelde kant die je partner kiest) en vlak voordat je zijn lippen poetst je ogen. Dit helpt je te focussen en te genieten van het moment.

8 Houd je mond een beetje open

Instructies om een ​​perfecte gepassioneerde kus te geven

Houd je mond niet stijf, dit zal de tactiek belemmeren geef een goede kus met tong. Het beste is dat je je lippen een beetje opdoet en ze een beetje naar voren duwt. Je mond moet open zijn, zodat de lippen voldoende gescheiden zijn, zodat de tong ertussen kan schuiven.

9 Beweeg langzaam

Gedraag je alsof je alle tijd van de wereld hebt en zie geleidelijk je mond een beetje meer openen. Dus je zult de andere persoon uitnodigen om te hebben een eerste tong-op-tong contact. Steek je tong in de mond van je partner, je kunt beginnen door deze boven of onder die van hen te plaatsen en geleidelijk van boven naar beneden of in cirkels te verplaatsen. Als hij je bijhoudt, snij jezelf dan niet, jaag op de tong van de ander en speel met hem. De opwinding zal beginnen te groeien! 

10 Verken met je tong 

Geef een extra vleugje sensualiteit.Sluit je lippen zodat de onderlip van je partner tussen je lippen wordt gevangen. Knabbel zachtjes. Je kunt ook het puntje van je tong lichtjes over je onderlip brengen. Hij zal er dol op zijn!

We verzekeren je dat door deze trucs in de praktijk te brengen, die jongen je gepassioneerde kussen met tong in het leven niet kan vergeten … 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *