Het verstrijken van de tijd en meer betekenissen van tatoeages met horloges

Betekenis van tatoeagesWat betekenen tatoeages? Instagram

de tijdsverloop Het is een probleem dat alle mensen op een bepaald moment in hun leven zorgen baart. Voor beter of slechter, tijd is vluchtig, het gaat sneller voorbij dan we denken en uiteindelijk komen en gaan dingen zonder ons nauwelijks te kennen. Het dragen van een getatoeëerd horloge kan ons hiervan bewust maken, maar dat is slechts een van de vele interpretaties. Weet je meer betekenissen van tatoeages met horloges?

Wat tatoeages met horloges betekenen

+ Markeer een moment uit het verleden. Of we worden geconfronteerd met een tatoeage met een zandloper gestopt alsof het ongeveer is een van de handen (of zelfs digitaal) die op een exact tijdstip signalen geeft symboliseert een specifiek moment van het verleden of de eeuwigheid. Bijvoorbeeld de geboorte van een kind of een andere gebeurtenis die een voor en na in je leven heeft betekend, als een grote liefde. Het kan ook betekenen dat je je een goede tijd in het verleden goed herinnert.

+ De tijd loopt. En daarvoor je moet er het beste van maken, wijd jezelf om te doen wat je leuk vindt en ervan geniet. In dit geval zal het dragen van een horloge een constante herinnering zijn dat u het leven moet leven omdat we in een niet te stoppen aftellen. Hiervoor is niets beter dan een zandloper in werking of een zakhorloge met handen die heel snel draaien.

+ Elk moment is uniek. Elke seconde van je leven het is onherhaalbaarZoveel als je altijd dezelfde taken doet, elke keer is uniek en zal niet terugkeren. Een tatoeage met een klok kan dit concept vertegenwoordigen.

+ Jouw interieur. Draag een tatoeage met het mechanisme van een klok Het is ook erg modieus. Het vertegenwoordigt persoonlijkheid, je innerlijke wereld, alle gevoelens en ervaringen die je naar binnen draagt ​​en die achter een gevel verborgen blijven.

+ Tijd heelt alles. Met dank aan tijdsverloop Mensen slagen erin om bijna alles wat hen overkomt te overwinnen. In dit verband een getatoeëerd horloge Het kan betekenen dat je niet overweldigd hoeft te worden door problemen, want dat lijkt snel Ze waren niet zo belangrijk.

Voorbeelden van horloge-tatoeages

Er wordt vaak gedacht dat tatoeages met horloges saai zijn, omdat wordt aangenomen dat ze alleen een wijzerplaat met handen kunnen bevatten. Maar niets is verder van de realiteit. De volgende Instagram-afbeeldingen laten je zien dat tatoeages het meest geschikt zijn. Ze zullen je inspireren!

1 De klok die een belangrijke tijd markeert

Tatoeages met horloges met veel betekenis

Allereerst stellen we voor een klok die een belangrijk uur van je leven aangeeft. In dit geval registreert deze tatoeage de geboortedatum van Noach, die waarschijnlijk de zoon is van de eigenaar of eigenaar van deze arm. In plaats van de tijd met cijfers te schrijven, is deze uit originaliteit gehaald om een ​​klok te ontwerpen die voor altijd op het juiste moment van geboorte is gestopt.

2 Pas op voor het verstrijken van de tijd

Als je overweegt een tatoeage van een horloge te laten maken, kijk dan!

Een dergelijke tatoeage kan heel eng zijn, maar het bevat een zeer belangrijke boodschap: elke seconde die voorbijgaat kan niet worden hersteld. De dood wacht ons om de hoek en je weet nooit wat er kan gebeuren, dus het is beter geniet van elk moment dat het leven ons heeft gegeven. Om nooit te vergeten, heeft deze persoon besloten om een ​​horloge naast een schedel te tatoeëren.

3 En jij, hoe breng je je tijd door?

Het verstrijken van de tijd belichaamd in een tatoeage

Dit kunstwerk veranderde in een tatoeage Het is het meest creatief en origineel. Soms proberen we de tijd sneller te laten lopen dan het al doet en gebeurtenissen af ​​te dwingen. Het wachten is ingewikkeld en geduld is geen deugd die iedereen kan bogen. Deze tatoeage met een klok brengt dit idee over de noodzaak om tijd naar onze zin te beheren in plaats van alles zijn gang te laten gaan.

4 Tatoeage van een polshorloge

Meest originele ideeën om je te tatoeëren

Krijg een tatoeage van een polshorloge Het kan een beetje dom zijn omdat het de tijd slechts twee keer per dag correct aangeeft. Wanneer je echter zo’n mooi ontwerp in je hand ziet, begint alles een beetje logischer te worden. De klok wordt gemist door de klok, die niet kan voorkomen dat hij langs de arm overloopt. De felle kleuren zorgen ervoor dat deze tatoeage punten verdient.

5 Tatoeage met een zandloper

Waarom een ​​zandloper niet tatoeëren?

Als je meer van klassiek houdt, probeer dan een zandloper te tatoeëren. Deze tatoeage is perfect voor liefhebbers van vervlogen tijden. Om de betekenis van de tatoeage te benadrukken, kun je deze vergezellen met een zin die duidelijk maakt wat je met dit ontwerp wilt. De eigenaar van deze tekening wil bijvoorbeeld waarschuwen het belang van het niet verspillen van tijd. “De tijd wacht op niemand”.

Heb je je ideale tatoeage nog steeds niet gevonden? We kunnen je helpen met veel meer ideeën voor tatoeages die zich aanpassen aan alle stijlen. Weet je al welk ontwerp je moet maken? Vertel het ons in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *