Kort liefdesverhaal: hoe lang een kus duurt

 De beste liefdesverhalen

Sommige liefdesverhalen hebben geen gelukkig einde, maar ze zijn ook niet verdrietig. Sommige liefdesverhalen zijn gewoon kort. Synthetische liefde, vluchtige liefde of schematische liefde die geen afbreuk doet aan passie, intensiteit of belang voor een liefdesverhaal. Dit hebben ze ons ooit verteld kort liefdesverhaal, die de duur van een liefdeskus duurde.

Kort liefdesverhaal

Ze moest ontsnappen aan giftige liefdes, aan leugens, aan manipulaties, aan misleidingen, aan zoveel afhankelijkheid, van de verkeerde mannen. Ik moest voor zichzelf leven, liefde, zoals, niet nodig. Daarom ging hij plotseling een paar dagen doorbrengen in een andere stad. Een plek om te verdwalen tussen monumenten en smalle straatjes die je de wens zouden geven om dingen te doen, om geïnteresseerd te zijn in andere dingen.

Hij was uitgeput, leeg van onbeduidende liefdes, verhalen zonder blij of verdrietig einde, liefdesverhalen die niet eens zijn begonnen. De angst om lief te hebben, de onmogelijkheid om je over te geven aan een persoon was zijn obstakel om die angst van liefde te voelen die je in leven houdt. Daarom ging hij plotseling een paar dagen doorbrengen in een andere stad. Een plek om te verdwalen tussen monumenten en smalle straatjes waar je je angsten begraven laat en een nieuw leven begint.

En toen kwamen ze allebei samen om een ​​liefdesverhaal te leven dat zo kort was dat niemand het opmerkte. Ze zat op de trappen van dat museum, denkend en er verloren in kijkend het is niet bekend wat groeten. Wat hij zag toen hij naderde, was de mooiste vrouw die tranen vergoot. Dat zou niet kunnen.

Kort liefdesverhaal: hoe lang een kus duurt

Hij veegde zijn tranen af ​​met een glimlach en plotseling verdwenen. Het duurde even om met dezelfde glimlach als voorheen en gestolen bloemen terug te keren naar de museumtuin. Ze bleef huilen omdat haar zintuigen haar het alarm gaven toen hij haar aanraakte. En dus ontmoetten ze hun ogen en vervolgens hun mond in een kus die hen naar binnen roerde.

Een kus tussen twee vreemden die dringend nodig waren. Ze wilden geen van beiden hun lippen van elkaar scheiden, voelen hoe angsten verdwenen, hoe onzekerheden vertrouwen werden, genieten van ongehinderd plezier. En zo waren ze voor altijd. Een eeuwigheid die de duur van een kus duurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *