5 zelfgemaakte remedies gemaakt met kamille

Huismiddeltjes met kamille

de kamille Het is een plant die vanwege zijn talrijke eigenschappen een groot aantal toepassingen heeft voor een breed scala aan aandoeningen en kwalen. Gezien deze veelzijdigheid, laten we je hieronder enkele van de meest nuttige huismiddeltjes zien die kunnen worden bereid met behulp van dit interessante kruid.

Voorbereiding van huismiddeltjes met kamille

1 Home remedie om het te vergemakkelijken spijsvertering: Zodra de maaltijd is afgelopen en om ons spijsverteringsstelsel te helpen, is het raadzaam om een ​​infusie te bereiden die bestaat uit het mengen van tien gram kamillebladeren in een halve liter water. Vervolgens moeten we de combinatie 10 minuten koken.

2 Huismiddeltje voor hem acne: Om deze truc uit te voeren, moeten we gewoon een lepel kamille in een kop vol kokend water gieten. Zodra dit rust, kunnen we de vloeistof, met behulp van een wattenschijfje of een kompres, rechtstreeks op het gebied met acne aanbrengen.

3 Huismiddeltje voor hoofdpijn: Kamille kan ook nuttig zijn om een ​​soort wijn te maken om symptomen te verzachten die zo vaak voorkomen bij vrouwen met angst of migraine. We moeten een liter witte wijn kopen en deze mengen met 50 gram kamillebloemen, en ze gedurende 10 dagen laten macereren. Zodra deze tijd is verstreken, moeten we twee kleine drankjes per dag drinken – een ’s ochtends en een’ s nachts – om de resultaten op te merken.

4 Huismiddeltje voor menstruatiepijn: Deze ongemakken die zo vaak voorkomen in het leven van een vrouw, kunnen worden verminderd door een infusie in te nemen die is bereid met 10 gram kamillebloemen per liter water. Tegelijkertijd is het mogelijk om promoties van deze plant op de buik aan te brengen en op deze manier de pijn die dit gebied treft te verlichten.

5 Huis remedie om te desinfecteren zweren In de mond: op basis van de infusie van kamille, is het zeer voordelig om het toe te passen door middel van kompressen in de ontstoken gebieden en aangetast door de bovengenoemde zweren. Om dit te doen, moeten we een eetlepel kamille gebruiken voor elke kop kokend water die wordt gebruikt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *