Hoe maak je je bestnine 2017 op Instagram

Hoe maak je je bestnine 2017 op Instagram

Er zijn nog maar twee weken tot 2017 eindigt en, zoals gewoonlijk, maken we allemaal gebruik van de laatste dagen van december om een ​​compilatie te maken van de beste en de slechtste die we tijdens deze 365 dagen hebben ervaren. En in deze zware taak van maak onze eigen balans van het jaar, sociale netwerken spelen een fundamentele rol. Wat is een betere plek om de goede en slechte tijden die we hebben meegemaakt te herinneren? In sociale netwerken neigen we allemaal die momenten onsterfelijk te maken die ons hebben gemarkeerd of ons gelukkiger hebben gemaakt. Een duidelijk voorbeeld is Instagram waar we elke dag eindeloze foto’s publiceren met onze vrienden, onze familie, onze reizen en zelfs ons eten. 

Het beste van alles, je hoeft niet foto voor foto te gaan en je de momenten van het jaar te herinneren, nu biedt Instagram je de mogelijkheid om bekijk je 9 beste foto’s van 2017 op Instagram Of, zoals ze het noemen, je bestnine 2017. Maar,hoe je je bestnine 2017 kunt maken op Instagram? We leggen het je hieronder uit. 

Hoe krijg ik mijn bestnine 2017 op Instagram 

Hoe maak je je bestnine 2017 op Instagram

naar publiceer uw bestnine Of, wat hetzelfde is, je 9 beste foto’s van 2017 op Instagram moeten eerst naar de officiële Best Nine-pagina gaan op het volgende adres: https://2017bestnine.com/ U kunt deze pagina openen vanuit uw mobiele browser of vanaf uw computer, zoals u verkiest. 

Zodra u deze website betreedt, kunt u de volgende informatie lezen: “Haal uw beste negen van 2017 op Instagram”, dat wil zeggen: “Get zijn beste negen foto’s van 2017 op Instagram“. De tool selecteert automatisch uw negen beste snapshots die de afgelopen twaalf maanden op Instagram zijn gepubliceerd. Om dit te doen, moet je je gebruikersnaam op Instagram schrijven in het daarvoor bestemde vakje net onder en op de groene knop Get klikken (of wat hetzelfde is: “Get”). Als u niet meer precies weet wat uw gebruikersnaam is, raden we u aan om toegang te krijgen tot Instagram om het te verifiëren. 

Onmiddellijk nadat u op de knop ‘Get’ hebt geklikt de negen meest bekeken foto’s verschijnen en becommentarieerd door je volgers, evenals al diegenen die in staat zijn geweest om een ​​groter aantal likes of likes te krijgen. Op deze manier kunt u zien welke foto’s een grotere impact hebben gehad op alle gebruikers die u volgen, en bovendien kunt u deze informatie in uw biografie publiceren als u dat wilt. 

Naast het krijgen van een Samenvatting collage met je 9 beste foto’s van 2017 op Instagram, geeft de applicatie je ook de mogelijkheid om een ​​samenvatting te krijgen met het totale aantal likes of ik vind het leuk dat je je profiel had in 2017, evenals het exacte aantal posts dat je het hele jaar door hebt gepubliceerd. Op deze manier kunt u gedetailleerd zien hoe u uw account het hele jaar door hebt beheerd. 

Hoe mijn bestnine 2017 op Instagram te plaatsen 

Hoe maak je je bestnine 2017 op Instagram

Als je eenmaal hebt verkregen je beste 2017 Je kunt het op Instagram posten. Je hoeft alleen de afbeelding op te slaan, je Instagram-account te openen en deze op precies dezelfde manier te delen als elke andere foto. Vergeet niet de officiële hashtags te gebruiken voor dit type publicatie: # 2017bestnine en # bestnine2017. Zodat iedereen kan zien Je 9 beste foto’s geplaatst op Instagram in 2017.

Deze tool geeft je ook de optie om je te delen bestnine 2017 op Twitter en op Facebook. Daarnaast kun je ook je bestnine van 2016 krijgen.

Opgemerkt moet worden dat de Instagram’s Best Nine 2017-app Het is niet beschikbaar voor alle gebruikers, omdat het alleen werkt met openbare accounts, dat wil zeggen met al die accounts die geen goedkeuring van hun gebruikers nodig hebben om hun inhoud te bekijken, dus als u een privé-account hebt, zal het niet voor u werken. Je kunt het openbaar maken voor haal je bestnine 2017 en maak het vervolgens weer privé.

Waar wacht je nog op haal je bestnine 2017 op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *