Liefdesbrief voor nakomelingen: uitbreiding van het gezin

Liefdesbrief om kinderen voor te stellen

Er komt een tijd in het leven van veel paren waarin er behoefte is om die liefde met een andere persoon te delen, om continuïteit te geven of die relatie te consolideren met de komst van een baby. echter, heb een zoonOf het is een belangrijke kwestie en het moet heel attent zijn.

Ofschoon je een stel bent, vallen je gedachten en je behoeften niet altijd samen, het moment om te verhogen het gezin uitbreiden een baby krijgen is meestal een delicate kwestie. Misschien is het niet de tijd, misschien is je partner nog niet klaar …

Omdat er veel twijfels zijn, is het misschien beter om dat delicate gesprek voor te bereiden met een liefdesbrief. Dit geeft je tijd om erover na te denken en na te denken. Kijk naar onze liefdesbrief om nakomelingen voor te stellen.

Voorbeeld liefdesbrief om nakomelingen voor te stellen

Hallo, mijn leven:

Je bent toch verrast om deze liefdesbrief te ontvangen; En je weet zeker dat je je afvraagt ​​wat er om mijn hoofd aan de hand is, dus ik kan het je niet persoonlijk vertellen. Schat, het is niet dat ik je niet durf te vertellen, het is dat de voorstel Ik ga ervoor zorgen dat je liever mediteert over je intimiteit, dat je de tijd neemt en dat je je niet onder druk gezet voelt door mijn aanwezigheid.

Omdat ik met je ga praten over iets belangrijks dat je niet lichtvaardig moet nemen. Ik ga met je praten over hoeveel ik van je hou, over hoe gelukkig ik met je ben, over wat ik leuk vind je aan mijn zijde te hebben; Ik ga ook met je praten over hoe overtuigd ik ben dat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen, omdat jij mijn perfecte man.

Alles is perfect bij jou, zelfs defecten, zelfs problemen, zelfs discussies, omdat je die speciale en dus jouw manier hebt om een ​​einde te maken aan een misverstand, opnieuw te beginnen met onze hernieuwde liefde en elke situatie op te lossen met een glimlach.

En voor die glimlach, voor die kussen en voor die knuffels die we onszelf hebben gegeven en die we nog moeten geven, heb ik me gerealiseerd dat ik ze met iemand anders wil delen. Schat, ik wil dat je voor altijd deel van mijn leven bent, maar ik wil niet dat we alleen zijn. Ik wil hebben een baby; Een baby met jou

Ik hou van je

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *