7 eenvoudige manieren om sneeuwvlokken voor Kerstmis te maken

8 eenvoudige manieren om thuis sneeuwvlokken te maken

Als we ergens een sneeuwvlok zien getekend, is het eerste wat me te binnen schiet automatisch winter, Kerstmis en, voor veel moeders en meisjes, de Frozen-film … Natuurlijk worden sneeuwvlokken het kerstseizoen in basiselementen van de inrichting van etalages, winkels en ook, waarom niet, van onze huizen. Dus, klaar om te doen ambachten thuis en terwijl er koude en regenachtige datums naderen, ideaal voor activiteiten in huis, gaan we er enkele voorstellen Eenvoudige manieren om sneeuwvlokken voor Kerstmis te maken.

Hoe maak je eenvoudige sneeuwvlokken

+ Sneeuwvlokken met siliconen en glitter

Gemakkelijke manieren om thuis sneeuwvlokken te maken

Bron Innova ambachten

Neem een ​​witte plaat die u niet gaat gebruiken en teken er met een permanente marker en eenvoudige slagen een sneeuwvlok op. Smeer vervolgens wat vloeibare zeep en neem een ​​gouden, zilveren of witte draad, plaats deze op de schilfer en plak het met het siliconenpistool. Begin met het maken van dezelfde slagen die je hebt gedaan met de marker, maar met het siliconenpistool. Beknibbel niet op lijndikte en doe het snel zodat het niet uitdroogt. dan, bestrooi zilveren glitter om de vlok te bedekken. Wacht een paar minuten en trek langzaam aan het touwtje. Je hebt een heel coole sneeuwvlok en het is heel eenvoudig en goedkoop om te maken.

+ Sneeuwvlokken met gekleurd papier

Gemakkelijke manieren om thuis sneeuwvlokken te maken

Wie zei dat vlokken wit moeten zijn? Pak papier in gekleurde vierkanten en vouw het in een driehoek en vervolgens een andere. Snijd parallelle lijnen zonder het einde met een schaar te bereiken. Laat het zien en er zullen ruitvormige sneden zijn. Neem de hoeken van de rhombuses en lijm ze met lijm of siliconen, eerst die van het midden en vervolgens de volgende, een voor elke kant. Als je zes bent, plak ze door de tips en je hebt een heel originele en mooie schilfer.

+ Sneeuwvlokken met wit papier

de papiroflexia Het lijkt misschien ingewikkeld, maar het is een kwestie van ‘stil’ zijn. Neem een ​​folio en snijd deze in een vierkant. Vouw het dan in de helft in de vorm van een driehoek en vouw het vervolgens opnieuw. Neem vervolgens de twee uiteinden en kruis ze door een kegel te vormen, zodat je twee uitstekende uiteinden hebt. We snijden die twee punten en we hebben een perfecte kegel. Nu moeten we gewoon verder gaan vormen aan de zijkanten die we willen laten stempelen in de sneeuwvlok (cirkels, strepen …). We implementeren en het zal geweldig zijn (het is het beste om je te laten leiden door afbeeldingen of video’s om ideeën van de bezuinigingen op te vangen, totdat je oefent).

+ Sneeuwvlokken met fles ezels

7 eenvoudige manieren om thuis sneeuwvlokken te maken

Snijd de ezels van frisdrankflessen en krijg een permanente markeerstift in witte, zilveren of blauwe en groene tinten taart. Ga de vlokkenstreken op het plastic tekenen. Dan kun je een string toevoegen om ze op te hangen. Maak ze op verschillende manieren, zodat het aan de boom of in een slinger veel dynamischer is.

+ Sneeuwvlokken met rollen wc-papier

Kerst sneeuwvlokken
Bron Casayjardin.org

Snijd de rollen toiletpapier in min of meer dikke stroken, afhankelijk van de grootte die u wilt dat uw vlok heeft. Geef ze vervolgens een ovale vorm en plak ze die de bloembladen van een bloem vormen. Vervolgens kun je ze met lijm schilderen en glitter bestrooien of voordat je ze plakt, ze wit schilderen.

+ Sneeuwvlokken met ijsstokjes

7 eenvoudige manieren om thuis sneeuwvlokken te maken
Pinterest lettertype

Neem ijsstokjes en plak ze om de sneeuwvlokbladen te vormen. Je kunt ze in kleuren of wit met glitter schilderen of je kunt zelfs kralen of knopen plakken.

+ Sneeuwvlokken met krant

Kerst sneeuwvlokken

Knip stroken krantenpapier in de breedte die u wilt maken – ongeveer twee centimeter is prima – en elk een beetje korter dan de vorige – met een verschil van één centimeter elk. Vorm vervolgens banden met de een en de ander, zodat ze schadelijk zijn. Verzamel ze en voeg ze bij elkaar met nietjes of vislijn. Neem vervolgens andere strips en rol ze in een cirkel. Dit wordt het middelpunt en je moet de vier vormen die je maakt met strikken plakken. Breng vervolgens lijm aan met een borstel en bestrooi zilveren glitter. Er zullen een aantal zeer originele en vintage vlokken zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *