Liefdesbrief aan een kind: volledige liefde ontdekken

Liefdesbrief aan een kind

Weinig dingen in het leven zijn zo groot als liefde. Een liefde die door een paar, door een vriend of door een familielid kan worden gevoeld; een liefde die op duizend manieren kan worden geleefd, maar die volledig verandert als het gaat om een kind. Omdat kinderen niet alleen leren, leren ze ons ook veel dingen, zoals wat het is om echt lief te hebben. Voor het ontdekken van volledige liefde verdient onze zoon ook een van onze liefdesbrieven.

Voorbeeld liefdesbrief aan een kind

Hallo mijn kind:

Ik schrijf je deze liefdesbrief zodat je hem altijd in een la met de mooiste herinneringen bewaart. Ik wil op een dag bewust worden van het belang dat je voor me hebt, omdat je dat bent liefde product. Van liefde voor het leven. En je kwam op het meest geschikte moment, op het beste moment van mijn leven om me met geluk te vullen.

Ik heb jarenlang zonder jou geleefd, ik heb niet eens aan je gedacht. Toen begon ik stel je voorHoe zou je zijn, hoe zou je mijn leven veranderen en ik vroeg me af of ik zoveel liefde onder ogen zou kunnen zien. De twijfels zorgden ervoor dat ik je aankomst een tijdje uitstelde, maar zodra ik je zag, wist ik dat alles goed zou komen. En de waarheid is dat het veel beter is uitgekomen dan ik had verwacht.

Omdat ik niet had verwacht dat je me zoveel dingen zou kunnen leren. Ik wist dat ik meer van je zou gaan houden dan wie dan ook, dat hebben ze me verteld. Maar ik kon me niet voorstellen hoeveel ik zou voelen aangesloten Aan een andere persoon in deze wereld. Het is voor jou dat ik me verbonden voel met de wereld en dankzij jou heb ik de ware betekenis van liefde begrepen. Voordat je aankwam, leefde ik een liefde die nu zo arm lijkt.

En jij bent de belichaming van ware liefde. Ik heb alleen begrepen wat het is om volledig lief te hebben wanneer ik je in mijn armen heb, wanneer je me je kleine handje geeft om te beginnen met lopen en wanneer je naar me op zoek bent reacties. Maar ik heb de antwoorden niet, mijn jongen, jij hebt de antwoorden.

Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *