Liefdesbrief om goedemorgen te zeggen tegen je partner

Liefdesbrief om goedemorgen te zeggen tegen je partner

Een van de grootste geneugten van het hebben van een relatie is om ’s ochtends wakker te worden en aan de andere kant van het bed te zien van wie we zoveel houden. Benader haar, streel haar, kus haar en begin de dag met een miljoen verwennerij en knuffels. Dawn op die manier is iets heel speciaals en onverklaarbaar. Of we nu moeten werken alsof we thuis rusten kunnen rusten, dat moment geeft ons ongelooflijke kracht om de dag met de grootste glimlach onder ogen te zien.

Er zijn echter mensen die niet het geluk hebben om van de dageraad te genieten met de persoon die ze willen, omdat ze er niet mee leven of omdat het ver weg is en ze een relatie op afstand hebben. In die gevallen is er niets beter dan een liefdesbrief om goedemorgen te zeggen tegen je vriendje. Mooie woorden uit het hart en vol gevoelens om de zon helder te laten schijnen als nooit tevoren. Hier is een voorbeeld zodat je geïnspireerd kunt raken en je jongen gelukkig kunt maken. Goedemorgen mijn liefste!

Voorbeeld liefdesbrief om goedemorgen te zeggen tegen je vriendje

Mooie woorden van liefde om je vriendje wakker te maken

Goedemorgen mijn liefste

De eerste stralen van de ochtendzon beginnen al door het raam naar binnen te gaan. Begin een nieuwe dageraad aan je zijde. Binnenkort gaat je alarm af, je wordt wakker en ik hoop dat je na het opstaan ​​en zien op het nachtkastje deze liefdesbrief die ik je met heel mijn hart heb geschreven, niet kan helpen met glimlachen. Omdat dat precies is wat ik wil: ik wil je elke ochtend laten glimlachen, je kracht geven om de dag onder ogen te zien, maak je blij met kleine details en dat je je elke seconde van je bestaan ​​herinnert hoeveel leven waard is als we het met elkaar delen.

Omdat wanneer we samen zijn er niets anders toe doet. Alledaagse problemen worden klein omdat onze sterke punten om ze te overwinnen veel groter zijn. Ik wil bij elk ontwaken aan je zijde staan. Wat ik het meest ter wereld leuk vind, is natuurlijk om mijn ogen te openen en te zien dat je aan de andere kant van het bed staat. Ik ben dol op je langzaam benaderen en begin je kleine kusjes te geven op elk deel van je huid. Geen dag kan bitter zijn als het begint met je knuffels en je aanhankelijke en tedere woorden van liefde. Ik ben dol op dat moment tussen de bladen waarin het lijkt alsof de wereld voor ons is gestopt.

De dagen dat ik niet met je wakker kan worden, zoals vandaag, worden echter een beetje grijzer. Ik ga niet tegen je liegen, het maakt me verdrietig om niet goedemorgen persoonlijk te kunnen zeggen en zoals je verdient, dus ter compensatie heb ik besloten je deze brief te schrijven. Ik hoop dat het je met deze lijnen duidelijk zal zijn dat ik bereid ben deel uit te maken van je uren, je minuten, je zonsondergang en je schemering. Het maakt niet uit of we samen of apart zijn, ik zal er altijd voor je zijn als je het nodig hebt. Omdat sinds ik je ken, je me alles hebt gegeven, je me de ware betekenis van het woord liefde hebt geleerd.

Je bent mijn vriend, mijn geliefde, mijn levenspartner en er is niets en niemand die alles kan vervangen wat je me laat voelen. De zon kan stoppen met schijnen, maar Mijn liefde voor jou zal nooit uitgaan.

Nu begint een nieuwe dag en ik wil beginnen met het leven te bedanken voor het hebben van een persoon als jij op mijn weg. Een genereus persoon, goed, aanhankelijk en heel bijzonder. Elke minuut die voorbijgaat, hou ik meer van je en wees duidelijk dat als er iets is waar ik echt trots op ben, het onze relatie is. We hebben samen iets gebouwd dat zo puur en mooi is dat zelfs de meeste stormen het niet kunnen vernietigen.

Word wakker schat de wereld heeft jouw glimlach nodig om te overleven.

Fijne dag verder. Onthoud mij Ik zal voor altijd op je wachten.

Ik hou van je 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *