De beste Duitse namen voor uw hond

Duitse namen voor honden

Als u op zoek bent naar een bron van inspiratie om de naam van uw huisdier Je kunt naar de Duitse namen kijken. Deze Germaanse namen zijn meestal luid en krachtig, waardoor uw hond gemakkelijker zijn eigen naam kan leren. In tegenstelling tot wat het lijkt, doet de kracht van Duitse namen niets af aan de charme van je puppy.

In Diario Femenino willen we u helpen de beste naam voor uw huisdier te kiezen. Daarom hebben we een woordenboek met namen voor honden ontwikkeld waarin u originele, traditionele of grappige namen vindt voor alle hondenrassen, voor alle maten en ook Duitse namen voor uw hond.

9 Duitse namen voor honden

Hoewel het waar is dat deze namen zeer succesvol zijn voor Duitse hondenrassen (Duitse herder, teckel, Weimar kortharige pomeraniaan …), is de waarheid dat ze goed kunnen zitten met elk type hond. Bekijk de volgende ideeën om uw puppy te bellen!

1 Ritter

Deze Duitse naam betekent “Gentleman” Het is perfect voor uw hond als het van een groot ras is. Het is een goede naam en heel gemakkelijk te onthouden waarmee je zeker zult slagen. Bovendien is het een bijnaam van de meest originele. Kent u een andere hond met de naam Ritter?

2 Hilda

Het is een typisch Germaanse naam met een betekenis van “Strijdende”. We vinden het leuk voor een onvermoeibare hond die alles durft en met een grappig en nieuwsgierig karakter. Lijkt je puppy erg dapper? Zet een naam zo mooi als Hilda!

3 Kaiser

Kaiser is een naam met veel betekenis. Het betekent zoiets als “Emperor”, dus het is perfect voor je enorme hond die binnenkort de eigenaar en heer van het hele huis wordt. Omdat ja, je weet dat je afscheid moet nemen van je favoriete fauteuil omdat hij deze in zijn troon gaat veranderen.

4 Gretchen

De meest Germaanse vorm van Greta Het is deze Gretchen waar we van houden voor uw hond omdat hij zijn charme verhoogt en zijn persoonlijkheid versterkt. Een veilige gok voor uw puppy van elk ras.

Hier zijn enkele hondennamen in het Duits

5 Otto

In Duitsland is het ook een naam van de persoon. Maar we vinden het leuk voor je kleine en speelse hond omdat het een eenvoudige en botte naam is die je gemakkelijk kunt onthouden. Onthoud ook dat honden het gemakkelijker vinden om de woorden te begrijpen die zijn gevormd met O en A, dus het is duidelijk dat deze naam ideaal is.

6 Heidi

U kunt uw hond de naam van een van de geven protagonisten van kinderen geliefden Heidi is zeker een hit voor een aanhankelijke hond die zich geen seconde van je scheidt.

7 Rudolf

Hoewel het ook de naam is van het rendier van KerstmanWe houden van de Duitse vorm van Rodolfo, vooral voor die vriendelijke honden die met iedereen komen spelen.

8 Bernard

Deze naam die zo Duits klinkt, ziet er goed uit op honden van elk ras. Dus als je er altijd van hebt gedroomd deze naam aan je huisdier te geven, aarzel dan niet om dit te doen.

9 Bertha

Sommigen denken dat het geven van een vrouw de naam van een vrouw is als een belediging. Maar vind je het niet een heel mooi eerbetoon? Berta is een van De beste Duitse namen voor uw huisdier.

Bekijk deze video over beroemdheden voor meer inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *