Wat betekent bruine stroom vóór de periode

Wat betekent bruine stroom vóór de periode

Er zijn veel vrouwen die bekennen dat menstruatie iets onaangenaams is, maar elke vrouw is een wereld. Er zijn er die periodes hebben die 3 dagen duren, maar in andere gevallen kunnen ze er langer zijn dan 7. Ook zijn er ook vrouwen die een beetje donkerder bloed hebben voordat de menstruatie naar beneden gaat, iets waardoor de kleuring langer wordt. We lossen uw twijfels op en proberen het te achterhalen wat betekent deze bruine stroom voor de regel.

Als je nog nooit een beetje hebt gehad bruine stroom voor de regel, Vrouwen hebben de neiging bang te worden omdat ze denken dat er iets abnormaals of vreemds gebeurt met hun lichaam. Maar de realiteit is dat niet alle bruine stromen gelijk zijn en daarom geen reden tot bezorgdheid hoeft te zijn. Vaak is de bruine stroom iets heel normaal en betekent dit alleen dat de regel wordt voorbereid om naar beneden te gaan, maar in andere gevallen kan het worden veroorzaakt door pathologische veranderingen in het reproductieve systeem.

De betekenis van de bruine stroom voor de regel

In het algemeen de bruine stroom voor de regel Kan oud bloed, endometriumvoering, voedingsstoffen, weefselresten, etc. bevatten Al deze lagen worden meestal vrijgegeven met menstruatie, maar soms kunnen sommige van deze lagen afbreken vóór de periode. Vandaar het uiterlijk van deze stof met een donkerdere kleur. We moeten ons ook geen zorgen maken als de reden voor deze bruine stroom dat isendometriumcellen zijn niet volledig verwijderd en ze verschijnen in de volgende regel voordat het volledig naar beneden gaat.

maar De bruine stroom voor de regel kan ook andere betekenissen hebben. In deze gevallen kan het nodig zijn om een ​​professional op te volgen om uit te sluiten dat dit niet serieus is. Het is vermeldenswaard dat je naar de gynaecoloog gaat als je denkt dat de oorzaak van je bruine stroom een ​​van de volgende kan zijn:

+ Bloedingen van poliepen van de baarmoeder.

+ Anticonceptiepillen

+ Implantatiebloeding als gevolg van zwangerschap.

+ Infecties of seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s).

+ Endometriose.

+ miskraam.

Als u denkt dat de bruine bloedstroom die u vóór uw menstruatie heeft niet normaal is of u voelt zich anders, ga dan onmiddellijk naar uw arts om uw situatie te beoordelen en behandel u zo snel mogelijk indien nodig.

Vertel ons als je ooit hebt geleden bruine stroom voor de regel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *