Betekenis van dromen over clowns: weren van de valsheid van je leven

Betekenis van dromen van een clown

Hoewel de clowns in principe de functie van plezier hebben, voelen veel mensen angst voor hun figuur. Het is niet verwonderlijk, want in werkelijkheid vertegenwoordigt een clown valsheid, het gebrek aan plezier waarachter een andere waarheid is verborgen. Ontdek in ons droomwoordenboek alle betekenissen met betrekking tot droom van een clown.

De valsheid in je clowndromen

Wanneer je van clowns droomt, zijn de interpretaties gevarieerd, maar bijna allemaal zijn ze een wake-up call over wat er in je leven gebeurt. Als je droomt dat je gekleed bent als een clown, kan dit betekenen dat je van binnen weet dat je dat bent fouten maken, hoewel je verwacht dat anderen het niet beseffen. Je ziet jezelf als een clown in dromen en je herkent dat je niet handelt volgens je waarden.

Andere keren kan deze droom waarin je als clown verschijnt, een weerspiegeling zijn van je eigenwaardeproblemen. Je bent bang om jezelf voor schut te zetten, te worden beoordeeld, te worden bekritiseerd. Eigenlijk ben je bang om in de schijnwerpers te komen en met je clownskledij verwacht je dat mensen niet zo hard naar je realiteit kijken, maar naar de fictie Wat vertegenwoordig je?

Je kunt ook dromen dat je bent omringd door clowns. Je kunt deze droom bijna letterlijk interpreteren. Je bent vast in een tijd in je leven waarin je je laat beïnvloeden door giftige mensen die niet het beste van je willen maken. Het is tijd om van koers te veranderen en na te denken waar dat leven je naartoe brengt. Vergeet niet dat je altijd vanaf nul kunt beginnen.

We hebben een aantal positieve betekenissen gevonden in dromen met clowns. Als de clown plotseling op een feest verschijnt zonder dat iemand op hem wacht, praat dan over aangename verrassingen Voor de nabije toekomst. Evenzo, als de clown in je dromen je vreugde schenkt, is dit de aankondiging van een periode van tevredenheid met het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *