10 minimalistische tattoo-ideeën voor de pop waar je dol op zult zijn

Pols tatoeagesMooie tatoeages voor de pop. Pinterest

de pols Het is een van de meest actuele delen van het lichaam om je minimalistische tatoeages te maken. En omdat het zo in zicht is, leent het zich om te kijken eenvoudige ontwerpen van degenen die niet moe worden en niet uit de mode raken. We brengen u tien ideeën met hun betekenis die u zullen doen rennen naar de eerste studie van tattoos die je vindt

10 onfeilbare ideeën om je polsen in stijl te tatoeëren

1 Woorden en letters. Je initiaal, die van je moeder, of woorden als ‘liefde’ of ‘leven’ zijn perfect om een ​​ruimte in te nemen die zo klein en zo gevoelig is voor de pijn veroorzaakt door de naald. U kunt ook verschillende letters combineren (bijvoorbeeld de initialen van uw hele gezin) om unieke ontwerpen te maken.

2 getallen. Niets zo minimalistische Zoals sommige cijfers Je kunt een belangrijke date voor jezelf tatoeëren, hoe oud je was toen het gebeurde iets dat je leven heeft veranderd of gebruik een combinatie van getallen met een speciale betekenis.

3 oneindigheid. Als je iets onvergankelijk wilt vertegenwoordigen, iets eeuwigs, is dit symbool ongetwijfeld iets voor jou. Het is waar dat het een beetje gezien is, maar is een klassieker geworden En het zal nooit uit de mode raken. Het is natuurlijk het beste om het simpel te houden en te voorkomen dat je meer symbolen toevoegt, zoals woorden of geïnterlinieerde vogels.

4 hart. Het universele symbool van liefde. Het is perfect voor die romantische mensen. U hoeft het niet met een partner te doen, u kunt het meenemen om u eraan te herinneren je moet van jezelf houden jezelf boven al het andere.

5 &. Dit symbool leent echter meer om tatoeages te koppelen. Het is het Engelse symbool voor de conjunctie ‘en’ (y) en wordt meestal tussen de geplaatst namen van twee personen verliefd

6 kruis. Het heeft een duidelijke religieuze betekenis, maar het wordt ook gebruikt als een symbool van bescherming. U kunt het nemen zelfs als u geen gelovige bent.

7 ¤. Dit symbool dat Penelope Cruz om haar pols draagt, vertegenwoordigt alles dat wat niet kan worden weergegeven en het lijkt ons een mysterieuze optie (omdat alleen u de ware betekenis ervan kent) en zeer geavanceerd.

8 Ingluz. de viking symbool die de twee ‘X’ combineert, vertegenwoordigt de nieuwe paden, dromen en te bereiken doelen.

9 Leestekens. We hebben al gezien wat ellips en puntkomma betekenen. Kun je nog andere interpunctie bedenken die het waard is om op de huid aan te nemen?

10 Astros. De zon, de maan en de sterren zijn opties die nooit falen en er zijn duizenden opties om ze te vertegenwoordigen. De mystieke betekenis die altijd wordt geassocieerd met het leven en vrouwen zullen je overwinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *