Liefdesbrief aan een getrouwde man: verduidelijk de situatie

Hoe een liefdesbrief aan een getrouwde man te schrijven

Liefde leidt ons soms door gecompliceerde paden. Niet altijd ontmoet een jongen een meisje, ze worden verliefd en leven gelukkig. Als je verliefd wordt op de verkeerde man, kun je een liefdesverhaal Intens, ja, maar ook erg stormachtig.

Het is het geval dat je verliefd wordt op een getrouwde man, een situatie waarin veel vrouwen hebben geleefd en die zelden ongeschonden blijft. En is dat in de hou van driehoeken er is altijd een persoon die verliest, hoewel ze meestal alle drie verliezen.

Maar dat je liefdesverhaal met een getrouwde man niet het ideaal van relaties is, betekent niet dat je minder van hem houdt. Dus onder de vele liefdesbrieven die we schrijven, hebben we er een gemaakt voor een getrouwde man. Laten we kijken of we kunnen helpen de situatie op te helderen.

Voorbeeld van een liefdesbrief aan een getrouwde man

Hallo lieverd

Alles wat ik je in deze brief kan vertellen, weet je al. Je weet heel goed wat ik voor je voel, hoe ver mijn liefde en mijn aanbidding gaan, maar ik wil ook dat je dit leest liefde bericht die ook al mijn twijfels en zelfs een vraag bevat, misschien retorisch.

En net zoals jij mijn gevoelens kent, ken ik jouw situatie. Ik moet toegeven dat ik eerst hield van het idee om een ​​verboden liefde te leven, dat ik de angst voor onzekerheid en de intensiteit van onze clandestiene ontmoetingen. Maar nu is de situatie veranderd.

Het is niet dat ik ben gestopt met van je te houden, het is dat ik elke dag meer van je hou. En nu wil ik hand in hand met je kunnen lopen, uit eten gaan, naar het strand en schreeuw Aan de hele wereld onze liefde. Omdat deze stille liefde me uit elkaar begint te scheuren. Waarom kun je geen echte liefde leven?

Maar dit is niet de vraag die ik je wilde stellen. Nou, je weet wat de vraag is en ik ben bang dat ik ook het antwoord weet. Ik heb je beloofd je niet te overweldigen en ik zal het nooit doen. Wat ik je niet kan beloven, is hoe ver ik het zal verdragen om rustig van je te houden, want misschien de stilte van deze liefde, schakel het beetje bij beetje uit.

Ik stuur je een “I love you” -schreeuw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *