De droevige betekenis van traantattoos

De betekenis van het tatoeëren van een traanDe interpretatie van traantattoos. Pinterest

Het is mogelijk dat je in sommige films een voormalige veroordeelde hebt gezien met een traan naast het oog, of zoals sommige vrouwen het tatoeëren. Maar waarom doen ze het?De betekenis van traantattoos Ze kunnen sterk variëren, afhankelijk van waar je het doet en wat je ermee vergezelt. Daarom analyseren we de verschillende interpretaties van deze tatoeage een voor een en geven we je ideeën om te beslissen hoe die van jou zal zijn.

Zou je een traan tatoeëren?

Het valt niet te ontkennen dat dit type tatoeage volledig angstaanjagend is en een heel hard beeld biedt van degene die ze draagt. Het is gebruikelijk dat deze tatoeage op het gezicht wordt geplaatst – hoewel het niet raadzaam is omdat sociale tatoeages op het gezicht niet goed worden geaccepteerd – maar tranen kunnen ook op andere delen van het lichaam worden getatoeëerd. Soms bestaat de tatoeage alleen uit een of meerdere tranen, maar andere keren maken ze deel uit van een groter ontwerp, met meer elementen.

Zoals in alle betekenissen van tatoeages, kan een traantattoo verschillende symbolieken hebben, maar het belangrijkste is dat de persoon die het draagt ​​precies weet wat het binnenin betekent. Dit soort tatoeages hebben meestal zeer diepe betekenissen voor mensen die ze tatoeëren, vooralAls de traan zich op een zichtbare plaats in uw lichaam bevindt.

Wat is de betekenis van traantattoos?

Dit is de betekenis van traantattoos

+ Een traan getatoeëerd door het oog

Als de traan wordt getatoeëerd onder het oog van een persoon die in de gevangenis zit, dan verandert de betekenis drastisch omdat het verwijst naar de dood of moord op een persoon. Er zijn zelfs mensen die een traan dragen voor elk slachtoffer dat ze met hun eigen handen hebben gedood. Andere mensen gebruiken de traan om de diepe pijn te tonen die ze voelen bij de dood van een naaste persoon, hetzij door natuurlijke dood, ongeval of moord. Amy Winehouse kreeg bijvoorbeeld een dergelijke tatoeage toen haar toenmalige partner Blake de gevangenis binnenging.

+ Een tatoeage gerelateerd aan depressie

Er zijn mensen die een traan tatoeëren symboliek van depressie of het verdriet dat ze van binnen hebben. Daarom is het ook de tatoeage die iemand heeft gekozen om deze slechte momenten te overwinnen. De tatoeage is een trofee voor het succes dat is bereikt.

+ Water Drop Tattoo

Het is noodzakelijk om te verduidelijken dat een druppel water niet dezelfde betekenis heeft als een traan. In feite kan worden aangenomen dat hun interpretaties tegengesteld zijn: leven versus de dood. En het is dat tranen-tatoeages in grote mate spreken van de noodzakelijke uitdrukking van pijn en wanhoop.

Zoals je kunt zien, is het een heel eenvoudige tatoeage, maar met een grote betekenis voor mensen die het doen. Het is zelfs een waarschuwing dat de persoon voor je gevaarlijk kan zijn. Maar het gaat erom dat als je een traan wilt tatoeëren, Wees een tatoeage die een speciale betekenis voor je heeft. Het betekent niet noodzakelijkerwijs wat je hierboven hebt gelezen, je kunt de betekenis voelen die voor jou het meest speciaal is.

Mooie tranentattoos als inspiratie

Tear-tatoeages hoeven niet altijd sinister te zijn of de drager een angstaanjagend beeld te geven. Met de volgende tatoeages zullen we je verrassen.

1 Een zeer originele traantattoo

Scheur tatoeages voor alle delen van het lichaam

Deze tatoeage, met de titel “Drink me” (drink me), is een zeer originele manier om tranen met inkt uit te drukken. Het kan tot verschillende interpretaties leiden, maar tot op zekere hoogte spreekt het ook van het inslikken van de eigen zorgen. Heeft u een uitsplitsing nodig? Moet je alles wat je erin hebt eruit halen?

2 Een minimalistische tatoeage

Zou je een traantattoo op je schouder krijgen?

Minimalistische tatoeages zijn sindsdien meestal een groot succes om discreet en eenvoudiger te zijn Je wordt ze meestal minder moe. Deze tatoeage, met de hand gemaakt met de handpoke-techniek, is perfect om de wereld te laten zien dat je de momenten van verdriet kunt verlaten. Iedereen heeft tijden van neergang in zijn leven gehad, toen hij naar de hel is gevallen. Maar met dit ontwerp laat je zien dat je erin geslaagd bent om je vallen in een trampoline te veranderen om hoger dan ooit te bereiken.

Hoe zit het met het tatoeëren van dit oog met een traan op de ene schouder en een open oog op de andere arm?

3 Tranen in de ogen

Een paar tranen op het lichaam tatoeëren is een goede optie

Deze tatoeage kan een mooi eerbetoon zijn aan een geliefde wiens dood veel voor je heeft betekend. Als je een van deze tatoeages gaat krijgen, moet je ervoor zorgen dat de tattoo-artiest die het doet ervaring heeft met en oefent met inkt. De ogen, als je wilt dat ze realistisch blijven, zijn ingewikkeld om te doen vanwege de vorm en helderheid. Daarom raden we je aan degene die het gaat doen je eerder werk te leren om een ​​idee te krijgen van zijn vaardigheden met de naald.

4 Een personage dat in je arm huilt

Weet wat traantattoos betekenen

Als je wilt dat je tatoeage laat zien dat de tranen niet van jou zijn, maar die van iemand anders, kun je een soort personage tatoeëren dat huilt. Afhankelijk van jouw persoonlijke stijl en aan de interpretatie die je je tatoeage wilt geven, denk aan een andere tekening: een pop met een goed gezicht, een vrouw van realistische stijl, een onbeleefde zeeman, een baby die zichzelf niet kan bevatten …

Als je nog steeds niet helemaal zeker weet wat je wilt om de tatoeage te krijgen die je wilt, laat je dan inspireren door andere ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *