Gelijkwaardigheid van kleding- en schoeiselmaten tussen Italië en Spanje

Omrekening van grootte tussen Spanje en Italië

de verbinding tussen Italië en Spanje het is vrij groot, hetzij vanwege zijn nabijheid, omdat hij tot de Europese Unie behoort, hetzij vanwege al die dingen die we gemeen hebben. Veel Spanjaarden besluiten naar de belangrijkste Italiaanse steden te reizen (of vice versa), wat betekent dat, hoewel de cultuur enigszins anders is, ze zeer vergelijkbare kenmerken hebben.

Deze invloed van reizigers tussen het ene land en het andere maakt aankopen tot de orde van de dag. Dit heeft samen met internetaankopen ervoor gezorgd dat veel mensen Italiaanse kleding en schoenen in Spanje hebben kunnen dragen. En is die mode, zoals je weet, zo wereldwijd dat hetzelfde stuk door verschillende mensen over de hele wereld kan worden gedragen.

Net als bij andere landen zijn de maten tussen Spanje en Italië echter verschillend. En het is cruciaal om gelijk te hebben met je maat als je dat kledingstuk niet voor altijd wilt vergeten. Daarom brengen wij u de gelijkwaardigheid van kleding- en schoeiselmaten tussen Italië en Spanje om je leven (en winkelen) veel gemakkelijker te maken. Trouwens: de gelijkwaardigheid van ringmaten is precies hetzelfde, dus je zult geen probleem hebben om degene te krijgen die je wilt.

Gelijkwaardigheid van kledingmaten

Jouw maat in Italië en in Spanje

Zoals in veel landen, maakt kleding onderscheid tussen de bovenste en onderste delen. Ze hebben meestal verschillende maten, hoewel dit niet altijd gebeurt. Sommige winkels ze nemen dezelfde maatregel voor beide partijen, zijnde de referentie hieronder. Maar kalmeer! We gaan u vertellen wat de twee maatregelen zijn om onnodige problemen te voorkomen.

Gelukkig zijn Italiaanse maten veel gemakkelijker te begrijpen dan die van andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten. In dit geval zijn ze dat dezelfde aantallen als in Spanje, maar met andere gelijkwaardigheid. Een Spaanse maat 36 zou bijvoorbeeld equivalent zijn aan een 40 in Italië. Simpel toch?

+ Voor bovenste delen

Als delen hierboven of hierboven verwijzen we naar de shirts, t-shirts en jassen die bestaan ​​uit het hele assortiment van kleding dat een kledingbedrijf kan hebben. Hoewel ze, zoals we je al hebben gewaarschuwd, meestal dezelfde maat hebben als andere delen, gaan we de exacte maten van deze stukken ontdekken.

De kleine maat (de S): bekend in Spanje voor een 34 of 36 Het komt overeen met respectievelijk 36 of 40 in Italië.

-De middelgrote maat (de M): gelijk aan een 38 of een 40 in Spanje, wat zou betekenen dat je een 42 of 44 hebt in Italië.

-De grote maat (de L): Als je een Spaanse maat 42 hebt, moet je een Italiaanse 46 kopen, terwijl als je een 44 hebt, je moet weten dat je maat in Italië een 48 is.

+ Voor bodemdelen

Voor de onderste delen worden alle broeken, jeans, jurken en rokken die tussen de hangers van elke handel kunnen worden gevonden als referentie genomen. Sommige bedrijven nemen referentie deze maten voor alle kledingstukken, dus je moet vooral voorzichtig zijn en goed kijken naar het label.

De kleine maat (de S): in Spanje zou je hebben een 34 of een 36, wat overeenkomt met een maat 38 of 40 in Italië.

De middelgrote maat (de M): Als je een Spaanse maat 38 hebt, moet je op zoek naar een Italiaanse 42. Hoe zit het met de 40? Gebruik maat 44 in Italië.

De grote maat (de L): Een maat 42 is equivalent aan een 46 in Italië, terwijl een 44 een 48 zou zijn. Voor grotere maten zou een 46 equivalent zijn aan een 50 en een 48 aan een 52.

Uw kleding- en lingerie-maat in Italië en in Spanje

Gelijkwaardigheid van intieme kledingmaten

Damesondergoed maakt ook onderscheid tussen het bovenste gedeelte (of beha) en het onderste gedeelte (slipje, string, korte broek …). In dit geval komen de onderste delen overeen met de maat van de broek of jurken, hoewel ze in sommige gevallen worden gemarkeerd door hun overeenkomstige letter (S, M of L).

In het geval van beha’s verandert het ding echter. Terwijl in Spanje de maatregelen variëren van de 75-80 tot 100-105, in Italië variëren ze van 0-1 tot 5-6. Wat de bekers betreft, zijn zowel in Italië als in Spanje hetzelfde. Hoewel je speciale aandacht moet besteden aan sommige merken, die de Spaanse beker E veranderen in een Italiaanse DD (zoals het geval is in het Verenigd Koninkrijk)

Gelijkwaardigheid van schoenmaten

Conversie van schoenmaat in Italië en Spanje

En het gemak van het begrijpen van kledingmaten bestaat ook voor schoenmaten. Wat er met de kleding gebeurt, is dat de maat iets groter is dan de Spaanse, maar met de schoenen gebeurt precies het tegenovergestelde. In Italië is de schoenmaat een maat kleiner dan in Spanje. Een voorbeeld? Als je een Spaanse maat 35 hebt, heb je een Italiaanse 34. Zo simpel is het!

+ Klein schoeisel

Vrouwen met de kleinste voet hebben een maat in Spanje tussen 35, 36 en 37 met de bijbehorende helften (35’5, 36’5, 37’5). In Italië zijn de equivalenties niemand minder dan respectievelijk een 34, een 35 en een 36.

Schoenmaten in Italië en Spanje

+ Medium schoenenmaat

Als we het hebben over maten voor middelgrote schoenen bedoelen we op 38 en 39 in Spanje. Wat is de Italiaanse gelijkwaardigheid? Heel gemakkelijk! Als je een schoen uit dat land wilt, moet je zoeken tussen respectievelijk maat 37 en 38, ook met de bijbehorende helften.

+ Grote schoenmaat

Voor die vrouwen met een schoenmaat van een 40, 41 of 42 in Spanje en Italiaanse schoenen willen kopen, moeten ze gewoon naar dezelfde methode kijken als in de vorige gevallen. Je maten in Italië zijn respectievelijk 49, 40 of 41.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *