Liefdesbrief aan een moeder: de ware liefde

Sofia Vergara met haar zoon Manolo

Gedurende ons hele leven hebben we gezien hoe de meest duurzame vriendschappen werden verbroken, hoe sommige van onze familieleden ons de rug toekeerden en hoe de liefde voor die man waarvan we geloofden voor altijd uit elkaar viel tussen routine en misverstand. Maar dat betekent niet dat ware liefde er is zelfs geen sprake van dat we een onverbrekelijke band kunnen opbouwen met een andere persoon. En druk het uit een liefdesbrief Het is het mooiste wat je kunt doen.

Er is een persoon die altijd aan onze zijde zal zijn, die ons door het leven heeft vergezeld en ons voorbij het leven zal blijven vergezellen; Een persoon die ons een liefde voor waarheid en voor altijd belijdt en die ons bovendien betrekt in liefde, steun en bescherming. En die persoon is een moeder.

Daarom konden we onze liefdesbrieven niet missen een eerbetoon aan alle moeders, aan zijn gigantische inspanning om ons op te voeden en ons een goede kwaliteit van leven te geven, zijn onvoorwaardelijke steun en de liefde die ze ons hebben gegeven sinds we in de wereld zijn aangekomen. En dat alles en nog veel meer willen we je bedanken met een aantal mooie woorden, zoals degene die we hieronder achterlaten. Lang leve de moeders!

Voorbeeld liefdesbrief aan een moeder

Hoi mam

Ik denk er al een tijdje over om je deze brief te schrijven je vertellen hoeveel ik van je hou en hoeveel dank ik je voor alles wat je voor me hebt gedaan. En het is dat ik vaak denk dat je het als vanzelfsprekend moet beschouwen dat ik van je hou, maar ik moet het je ook hier vertellen, zodat je altijd mijn woorden houdt en naar ze toe gaat als je ze nodig hebt.

Maar ik waarschuw je dat ik niet alles kan zeggen wat ik wil zeggen, dus je zult je de rest moeten voorstellen. Vooruit is mijn bewondering voor je moed en je kracht om voor mij te komen, de hele familie. Maar bovenal wil ik dat je krijgt mijn ware aanbidding en alle liefde Dat kan je teruggeven.

Liefdesbrief aan een moeder

Omdat jij je bent er altijd geweest, helpt me om mijn eerste stappen te zetten, leert me alles wat je wist en moedigde me aan om meer te weten; leidde me toen ik het meest in de war was en gaf me moed toen ik bang was; beschermt me tegen elk gevaar en vertrouwt op mijn capaciteiten.

Geloof niet dat je werk als moeder eindigde in de kindertijd. Nu ik volwassen ben, heb ik je meer dan ooit nodig, want je zult altijd mijn referentie zijn om een ​​beter persoon te zijn, om te geloven in onvoorwaardelijke liefde en voortdurende steun. Ik heb je nog steeds nodig om voor me te zorgen, me te beschermen en me te leiden. Loop dus niet weg, want ik verdwaal zonder uw advies.

Ik hou van je, mam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *