De beste technieken om water uit de oren te krijgen

water in de oren

Aan wie het niet is overkomen dat na een dag lachen in het zwembad of op het strand of na een aangenaam en ontspannend bad merkt dat u water in de oren Iets dat a priori misschien onbelangrijk lijkt, maar dat als de juiste remedies niet worden ingevoerd, dit kan leiden tot oorinfecties, en zelfs in sommige ernstige gevallen, aan gehoorverlies

proberen verwijder water uit de oren Het is misschien een onmogelijke missie, maar met de trucs en tips die we je gaan geven, wordt het iets heel eenvoudigs.

Trucs om water uit de oren te krijgen

water in de oren

+ De eerste reactie die we hebben wanneer we ons voelen water in het oor is om het hoofd van de ene naar de andere kant te bewegen en te proberen dat, door de zwaartekracht, het water uit het oor komt. Maar beter dan duizelig te zijn, plaatst u uw hand op het oor en drukt u een beetje (let op dat u het niet te sterk doet) om een ​​vacuümeffect te creëren waardoor water door de gehoorgang kan glijden.

+ Iets heel eenvoudig en dat zal je helpen ontspannen en vooral om te ontspannen trek water uit het oor Het ligt op het oor waar u dat zoemen of ongemak voelt door het binnendringen van water in de gehoorgang.

 put water uit de oren

+ Tegen de tijd dat het water het oor goed is binnengedrongen, is er een onfeilbare truc: het kantelt het hoofd en maakt vanuit deze positie kleine sprongen. Met de druk die door de sprong wordt uitgeoefend, krijgt u het water eruit.

+ Je kunt ook zoiets eenvoudigs doen als eet kauwgom, kauwen of zelfs geeuwen. Met deze gebaren wordt een druk in het oor gecreëerd die u zal helpen haal dat water uit je oor overstuur.

+ Heb je een föhn bij de hand? Sluit hem op lage temperatuur aan en plaats hem op een veilige afstand van het oor om mogelijke brandwonden te voorkomen. Je laat het water drogen en verdampen of, vanwege de luchtdruk, naar buiten komen.

Huismiddeltjes om water uit de oren te krijgen

water uit de oren halen

+ aankoop apotheek alcohol of krijg jezelf ontsmette alcohol Doe een paar druppels op het aangedane oor, laat het vijf minuten zitten, draai je hoofd en je zult merken dat de vloeistof valt.

+ Net zoals het een effectieve remedie is om te elimineren oorsmeerpluggen, een mengsel van azijn en alcohol kan u helpen de water van de oren Doe een beetje van beide producten in een glas en met een druppelaar of met een wattenbolletje, doe een paar druppels in het oor. Laat het 5 minuten inwerken en draai je hoofd zodat al het water naar buiten komt.

+ Met hem waterstofperoxide hetzelfde gebeurt met de azijn en water. Het dient zoveel voor put water uit de oren wat betreft het verwijderen van waxpluggen en de toediening ervan is identiek: een paar druppels op het oor.

Trucs voor een goede gezondheid van onze oren

En om toekomstige problemen binnen te vermijden water oren of wax pluggen Hier volgen enkele tips:

trek water uit het oor

+ Gebruik nooit wattenstaafjes om ze schoon te maken. In tegenstelling tot wat wordt gedacht, is het effect het tegenovergestelde: het verwijdert geen vuil, duwt het tot het diepste.

+ Reinig na elk bad je oren goed (het hele externe deel) en kantel je hoofd naar de ene en de andere kant om snel het water te verwijderen dat mogelijk binnen is gebleven.

+ Als je merkt wat je hebt water in het oor, gebruik geen hoofdtelefoon of slaapmutsen. De gevolgen kunnen fataal zijn.

+ Raadpleeg uw arts als een van de adviezen of huismiddeltjes ze hebben niet voor u gewerkt en als het zoemen of pijn na verloop van tijd aanhoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *