10 tatoeages die alleen wetenschapsliefhebbers zullen begrijpen

Leuke tatoeages die alleen wetenschapsliefhebbers zullen begrijpen

Je liefde voor de wetenschap kan ook worden weerspiegeld in een tatoeage, hoewel het niet een tatoeage is voor alle doelgroepen. We hebben samengesteld de beste tatoeages die alleen wetenschapsliefhebbers zullen begrijpen. We bieden je zeer uiteenlopende ideeën, uit verschillende wetenschappen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je voorkeuren past.

Tatoeages voor natuurliefhebbers

1 Levensboom vernieuwd

We stellen een aantal zeer wetenschappelijke tatoeages voor

Zoals we bij andere gelegenheden hebben uitgelegd, vertegenwoordigt de levensboom de cyclus van het leven zelf: vanaf het moment dat we worden geboren tot we sterven. In deze tatoeage hebben ze zich ook aangesloten een DNA-keten en een fylogenetische boom, die de evolutionaire relaties tussen verschillende soorten vertegenwoordigt die een gemeenschappelijke voorouder hebben. Kun je meer vragen aan een tatoeage voor een wetenschapsliefhebber?

2 Lichaamsdelen

Een tatoeage voor een wetenschapsliefhebber

Nog een van de tatoeages die alleen de meest geavanceerde kunnen ontcijferen, zijn die ze vertegenwoordigen realistisch bepaalde delen van het lichaam, zoals dit hart met alle aangegeven delen.

3 Het atoom

Krijg een tatoeage van een atoom

Natuurkundigen houden ervan atomen te tatoeëren, maar deze man is een stap verder gegaan en heeft getatoeëerd de wetenschappelijke evolutie van de manier om ze te vertegenwoordigen. Great!

4 Het zonnestelsel

Een tatoeage van het zonnestelsel.

De ringen van Saturnus geven misschien een idee aan de lager opgeleiden, maar identificeer de rest van de planeten Het verschijnen op deze tatoeage is nog steeds alleen geschikt voor de eerste van de science class. Meld je je aan om zo’n tatoeage te krijgen?

5 De man van Vitruvius

Deze tatoeage zal wetenschappers en kunstenaars behagen

De man van Vitruvius werd in 1490 getekend door Leonardo Da Vinci en is een studie van de ideale proporties van de mens. Het zal zowel kunstliefhebbers als wetenschapsminnaars veroveren.

6 Chemische formules

Deze tatoeage is alleen geschikt voor iemand die van wetenschap houdt

Dit is de chemische formule van methionine, een essentieel aminozuur. Een andere van de meest voorkomende is die van Serotonine, bekend als de geluksmolecule.Het beste aan deze tatoeage is dat alleen degenen die de formulering kennen, de ware betekenis van deze tatoeage kunnen begrijpen.

7 fles

Een tatoeage van een fles voor je been

De containers waarin wetenschappers hun experimenten uitvoeren zijn ook Zeer populair om te dragen in de vorm van een tatoeage. Dit staat voor een fles en is vergezeld van een zin. Een ideale tatoeage voor een echte wetenschapsliefhebber!

8 Fibonacci-spiraal of gulden snede

de betekenis van wetenschappelijke tatoeages

De gulden snede, ook bekend als de Fibonacci-spiraal, is de weergave van een reeks verhoudingen die van nature voorkomen in levende wezens 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21. 34, 55, 89, 144 … Als ze worden weergegeven, krijg je deze nieuwsgierige spiraal die een tatoeage van de meest originele kan worden.

9 microscoop

Een microscoop voor je tattoo

Wat zou de moderne wetenschap zonder hem zijn geweest? Dankzij deze uitvinding zijn er veel ontdekkingen gedaan waardoor het een is geworden Essentieel hulpmiddel voor wetenschappers.Je kunt je kleine grote eerbetoon doen door een tatoeage als deze te krijgen.

10 Chemische symbolen

Chemie inspireert je voor je tatoeage

Herinner je je de periodiek systeem van de elementen van de scheikunde klassen van het instituut? Je bent het zeker vergeten, net als iedereen … Maar het kan een geweldig idee zijn om er een tatoeage op te laten inspireren. Weet je nog dat elk element wordt weergegeven met een combinatie van verschillende letters? Dit is bijvoorbeeld het symbool van zilver (Argentum). Het is een originele tatoeage waar ze zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *