Hoe fopspenen te verwijderen?

Ontdek hoe je fopspenen kunt verwijderen

Zondag ochtend Je wordt wakker na een nacht feesten waardoor je uitgeput bent. Dat is wanneer je in de spiegel kijkt: oh, horror, ik heb een hickey in mijn nek! Maak je geen zorgen, we hebben de oplossing om dat irritante merkteken van de nek te elimineren door gewoon de volgende tips te volgen. Verwijder de fopspenen Het zal geen nachtmerrie meer zijn.

Allereerst, vertel je dat er verschillende manieren zijn om het op te lossen. Kies degene die u het handigst vindt, of combineer ze, maar meestal een hickey (ook fopspeen genoemd) duurt het ongeveer 5 dagen om te vertrekken, als er geen actie wordt ondernomen.

5 mogelijke oplossingen om fopspenen te verwijderen

1 Ice, je beste bondgenoot tegen fopspeen

toepassen ijs in een zak over het getroffen gebied. De fopspenen zijn hematomen, dus het zal goed reageren op ijs, ontstekingen verminderen en de kleur verzachten. Breng het ijs niet meer dan 15 minuten na elkaar aan en herhaal het na een tijdje.

2 En zo niet, een theelepel

Een variant van de eerste tip is om een lepel die we eerder hebben opgeslagen in de koelkast voor een tijdje

3 Borstel je nek

Borstel het getroffen gebied van de fopspeen voorzichtig met een kam. Het helpt de bloedcirculatie, dus dat De Hickey zal eerder worden opgelucht. Borstel als volgt: cirkelvormig en van binnen naar buiten, waardoor steeds bredere cirkels worden gemaakt. Je kunt deze actie aanvullen door te solliciteren ijs, zoals we in het eerste advies hebben besproken.

4 Gebruik een zalf voor blauwe plekken

Toepassen op de hickey a zalf tegen kneuzingen en kneuzingen, zoals Thrombocid. Het effect is niet onmiddellijk, maar het helpt zwelling te verminderen en verzacht de kleur van je nek.

Trucs om fopspenen te verwijderen

5 Het laatste redmiddel, make-up

Make-up aanbrengen: afhankelijk van de kleur moet je een dragen corrector verschillend. Gebruik een groene concealer als de fopspeen rood is; als het een paarse, gele camouflagestift is; en als de hickey bruin is geworden, breng dan roze concealer aan. in apotheken Ze verkopen ook dergelijke effectieve correctors.

Als je na deze reeks tips doorgaat met de Hickey, iets wat onwaarschijnlijk is, wanhoop niet. Je kunt altijd coltruien, sjaals, sjaals of Palestijnen dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *