Brief aan een onmogelijke liefde: obstakels overwinnen

Brief aan een onmogelijke liefde

Hoewel we geïdealiseerde liefde hebben, is de waarheid dat liefde niet alles kan doen. Dus die verhalen over onmogelijke liefdes, dat niet omdat ze onrealiseerbaar zijn, ze stoppen zo intens te zijn. Maar de realiteit overheerst.

Twee mensen verliefd ze kunnen zichzelf zien met een veelheid aan obstakels die hun liefde verhinderen. Van liefde in de verte, tot familieproblemen of gewoon op het verkeerde moment zijn. En die liefdes die eenzijdig zijn, gaan ook de onmogelijke liefdes binnen, wanneer slechts één van de twee verliefd is.

Maar in ieder geval heeft onmogelijke liefde ook een plaats in onze liefdesbrieven, dus hebben we voor jou een geschreven brief aan die onmogelijke liefde, zodat je boodschap van liefde luid en duidelijk aankomt.

Hoe maak je een brief aan een onmogelijke liefde

Voorbeeld liefdesbrief aan een onmogelijke

Mijn leven

Het is een tijdje geleden dat ik me realiseerde en ik weet al dat onze liefde onmogelijk is, maar dat maakt het niet minder echt. Daarom wil ik je deze liefdesbrief schrijven, wat een waar statement is verboden liefde. Want ondanks wat ze zeggen, ondanks de moeilijkheden en ondanks de afstand, hou ik van je en zal ik altijd van je houden.

Het is heel triest dat we onze pure en ware liefde niet konden materialiseren, maar uiteindelijk doet het er niet toe. Het doet er niet toe dat we zo ver van elkaar verwijderd moeten zijn, dat we elkaar niet kunnen aanraken of strelen of kussen. Omdat we dat allemaal kunnen blijven doen onze dromen, omdat je essentie elke avond komt om mijn droom te delen.

Dus ik wil niet dat je vervalt, ik wil niet dat je lijdt voor deze onmogelijke liefde. Maar ik wil ook niet dat je het vergeet, want het is dit onmogelijke dat je er altijd aan zal herinneren dat je het geluk hebt om boven alles van iemand te houden. En terwijl onze lichamen nooit meer kunnen worden verbonden, zullen onze zielen nooit worden gescheiden.

Wat ze ook zeggen, ongeacht wat anderen denken is een krankzinnigheid, omdat het echt waanzin is. En ik kan de fysieke onmogelijkheid van deze liefde accepteren, maar ik zal nooit accepteren dat ik niet van je kan houden. Dus ik zal van je blijven houden op de puurste manier, vanuit de diepten van mijn hart.

Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *