Liefdesbrief aan een vriend: hoe vertel je hem dat je verliefd op hem bent geworden

Hoe maak je een liefdesbrief voor een vriend op wie je verliefd bent geworden

Veel mensen zeggen dat de vriendschap tussen man en vrouw oprechter en bevredigender is omdat er geen ruimte is voor concurrentievermogen of rivaliteit. Vele anderen geloven niet in deze vriendschappen man en vrouw omdat ze dat gevoel van denken vriendschap Verbergt een heel andere.

We geloven echt in deze vriendschappen, maar we weten ook dat het leven soms speelt om onze beste vriend te transformeren in het belangrijkste object van onze liefde. En verliefd worden op je beste vriend is geen gemakkelijke situatie om te verteren, vanwege de twijfels, omdat hij misschien niet hetzelfde voelt en teleurgesteld is over je houding …

Maar omdat we van mening zijn dat succes voor de dapperen is, moet je het hem op een gegeven moment vertellen als je verliefd bent geworden op je beste vriend. Het moment dat je beslist, maar wat is een betere manier om jezelf te verklaren dan een liefdesbrief. Wij schrijven voor u de liefdesbrief aan je vriend.

Voorbeeld liefdesbrief aan je beste vriend

Hallo lieverd

Ik weet zeker dat je verrast bent om deze brief te schrijven, maar je weet dat ik niet de beste ben om mijn gevoelens te uiten en er is iets dat ik je wilde vertellen. Ik wil vooral dat je weet wat gelukkig dat ik je in mijn leven moet hebben, want door al die jaren van vriendschap heb je me laten zien dat ik altijd op je kan rekenen.

En je weet dat ik niets zou doen dat onze vriendschap zou schaden, dat ik je boven alles waardeer en dat je een persoon bent fundamenteel in mijn leven Ik kan me niet voorstellen wie ik moet bellen als ik verdrietig ben als jij het niet bent, hoe ik me niet kan voorstellen wie ik moet bellen als ik blij ben als jij het niet bent.

Je weet ook dat je mijn steun hebt en mijn trust, ook in slechte tijden en in goede tijden. Je weet het omdat de jaren die we samen hebben doorgebracht voor zich spreken. Maar die jaren van vriendschap praten over meer dingen. Ik weet niet wat er is gebeurd, noch weet ik wanneer het is gebeurd, maar er is iets veranderd.

Omdat ik altijd van je heb gehouden, en dat is iets dat ik altijd heb geweten, maar voor een tijdje hou ik op een andere manier van je. Ik wil je gelach niet meer, nu wil ik je kisses, Ik wil niet alleen je knuffel, nu wil ik je huid. En ik hoop dat deze woorden onze vriendschap niet beïnvloeden, hoewel de waarheid is dat ik hoop dat ze deze transformeren.

Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *