Liefdesbrief aan een zus: hoe zeg je ‘ik hou van je’ tegen de familie

Kim Kardashian en Kourtney Kardashian, liefde voor zussen

We hebben allemaal de liefde en liefde van onze mensen nodig, om te weten dat ze van ons houden en ook om het te voelen. Met de familie Er is een band die zo dichtbij is als die gebonden is, dus meestal nemen we aan dat ons gezin weet dat we er dol op zijn. En zo is het niet.

Omdat niet alle mensen liefde evenveel begrijpen, varieert onze manier van tonen van liefde zoveel dat anderen onze gebaren misschien niet begrijpen zoals ze werkelijk zijn. Laten we dit gebrek aan begrip oplossen door a te zeggen “ik hou van je” Van tijd tot tijd duidelijk.

En als er een speciaal persoon in je leven is, in je familie, een persoon van wie je vooral houdt, met wie je een relatie hebt van medeplichtigheid, vriendschap, ondersteuning, bescherming en met wie je je veilig voelt en Blij om aan je zijde te staan, dat is een zus. Daarom, en omdat we van liefdesbrieven houden, schrijven we voor jou een liefdesbrief aan een zus, die je zo bewondert en waar je zoveel van houdt.

Voorbeeld liefdesbrief aan een zus

Beste zus,

Ik schrijf je deze brief, wat een volwaardige liefdesbrief is, omdat ik denk dat dit het juiste moment is om je te vertellen wat ik van je hou. Omdat ik weet dat jij het nu bent die al die liefde nodig heeft, dat ondersteuning en die stemming die je me zo vaak hebt gegeven, dus ik wil het je teruggeven.

Als ik deze brief schrijf, is het aan jou om te weten dat ik hier nog steeds aan je zijde ben, dat je op me kunt leunen, mijn arm pakken om verder te lopen, op dezelfde manier dat ik altijd een glimlach en een paar bemoedigende woorden. Ik wil dat je weet dat ik van je hou en dat als er iemand is die ik altijd zal liefhebben, jij dat bent.

Maar het is dat naast van je houden Ik bewonder het. Voor je moed, voor je kracht en voor je vermogen om dingen gemakkelijker voor me te maken. Jij was het die de weg opende en ik volgde je spoor, volgde in de voetsporen van je stappen omdat ik me op die manier veiliger voelde. En je keek altijd naar me om niet te verdwalen.

Ik kan het niet en ik wil me geen leven voorstellen met een andere zus dan jij, omdat je de beste zus bent die iemand kan hebben, de beste partner en de beste gids. Dus ik heb niets anders te bieden dan mijn liefde, mijn liefde, mijn aanbidding en mijn bereidheid om je te helpen wees blij.

Ik hou van je, zus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *