Liefdesbrief voor een vrouw: woorden waar je blij van wordt

Voorbeelden van liefdesbrief voor een vrouw

We weten al dat mannen en vrouwen liefde niet op dezelfde manier begrijpen. Met het risico om in algemeenheden te vervallen, is de waarheid dat vrouwen romantische relaties heel anders nemen dan mannen en daarom hebben we verschillende behoefte aan. Deze andere opvatting veroorzaakt soms misverstanden. Daarom kun je wat hulp gebruiken als je erover nadenkt Schrijf een liefdesbrief voor een vrouw.

Er zijn vrouwen die willen dat hun kinderen oplettender zijn; anderen geven de voorkeur aan meer avontuurlijk; er zijn mensen die meer romantische mannen willen; anderen willen onafhankelijkheid binnen de relatie; maar anderen zoeken naar gevoeligheid en jongens die hun laten zien gevoelensElke vrouw is een wereld maar, net als bij mannen, houden ze allemaal van een handvol mooie woorden.

Daarom hebben we voor jou een paar liefdesbrieven geschreven die elke vrouw op een bepaald moment in haar leven zou willen ontvangen. Denk er niet meer over na en gebruik onze voorbeelden van liefdesbrief voor een vrouw toevoegen wat je denkt dat je meisje graag wil horen of, in dit geval, lezen.

Liefdesbrief voor de vrouw van je dromen

Voorbeeld liefdesbrief voor een vrouw

Mijn prinses

Ik weet niet hoe ik je moet vertellen wat ik voor je voel en daarom vertrouw ik erop dat deze liefdesbrief me zal helpen alles uit te drukken wat ik van binnen heb. Het is een tijdje geleden dat je in mijn leven bent ingebroken en het hebt getransformeerd op een manier die ik nooit had gedacht. Omdat ik nog nooit deze intensiteit van liefde, dit had gevoeld krankzinnigheid Dat maakt dat ik je nodig heb als niemand anders.

Ik kan nauwelijks geloven hoe gelukkig ik ben je te hebben gevonden, gewoon op tijd, toen ik al geloofde dat er geen vrouw op deze wereld voor mij bestemd was, toen ik al afstand had gedaan van de ware liefde en om mijn leven te delen met een reisgenoot om vooral lief te hebben.

Omdat ik vooral van je hou, omdat ik tot alles in staat ben en omdat ik denk dat je alle liefde verdient, maar ook alle aanbidding. Daarom zal ik met al mijn kracht proberen dat je aan mijn zijde blijft, van me houdt en van je houdt als voorheen, liefde, gelach en plannen deelt.

En ik ben in een positie om je mijn aanbidding te beloven, omdat ik in staat ben om de wereld aan je voeten te leggen en ik ben de eerste die je overgeeft aan jou, aan je glimlach en aan je huid. En ik zal dus ongewapend zijn zonder enige intentie om van jouw kant te gaan, omdat alleen jij deze liefde kunt beheren. Niemand zoals jij om te redden mijn hart En mijn ziel in je armen

Niemand zoals jij.

Schrijf een liefdes- en respectbrief aan een vrouw

Hallo lieverd

Ik schrijf deze liefdesbrief voor het geval je ooit vergeet hoeveel ik van je hou en hoeveel je waard bent. Ik ben verliefd op geworden die sterke, echte en intelligente vrouw die je bent. Omdat ik hou van je menselijkheid, je vastberadenheid en de manier waarop je dingen ziet.

Wil je een romantische brief aan je meisje schrijven?

Ik ben duidelijk dat, sinds je in mijn leven bent gekomen, je het revolutionair hebt veranderd. Tot die tijd was mijn manier om liefde te begrijpen beperkt tot wat de films in de boeken laten zien en lezen. Maar toen ik jou kende, besefte ik dat liefde, wanneer waar, is heel anders. Die romantische en traditionele sprookjesachtige liefde doet ons geen recht; Het is niet echt of genoeg.

Je hebt me geleerd dat liefde synoniem is aan liefde en passie, maar bovenal respect en vertrouwen. Ik weet dat je niet bij me hoeft te zijn, net zoals ik niet bij jou hoef te zijn. En precies wat onze relatie zo geweldig maakt, is dat, hoewel we het niet nodig hebben, we het allebei willen.

Ik hou van de relatie die we hebben weten op te bouwen. hoewel we zijn niet perfect (zowel u als ik weten), we zijn erin geslaagd om een ​​paar te laten floreren waarin geen plaats is voor afhankelijkheden of jukken. Vanaf het begin hebben we geprobeerd een gelukkig ‘wij’ op te bouwen op basis van een ‘jij’ en een gedifferentieerd en onafhankelijk ‘ik’. We willen gewoon onze liefde volledig leven; een ware liefde, gezond en weg van de angsten en druk die ze ons willen opleggen.

Ik zou je graag willen helpen groeien en je een beetje meer geluk brengen, net zoals je sinds de dag dat we elkaar ontmoetten hebt gedaan. We weten allebei dat er niets is dat je kan stoppen, maar Ik wil je stappen naar boven volgen. Je zult me ​​hier aan je zijde hebben, trots op je meerdere prestaties en je voortdurende strijd. Omdat je lange tijd mijn rolmodel bent geworden.

Wees niet geïntimideerd, want je bent veel waard.

Ik hou van je

In Diario Femenino hebben we nog mooiere modellen voor liefdesbrieven. Mis ze niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *