Gelijkwaardigheid van schoenmaten tussen de Verenigde Staten en Spanje

Wat is je schoenmaat in de VS?

Je weet al dat mode alle uithoeken van de wereld bereikt, en dat een kledingstuk dat je hier kunt dragen ook in de Verenigde Staten kan worden gedragen. Hetzelfde geldt voor schoenen: die zijn er eindeloze schoenen die dagelijks van het ene naar het andere land reizen tot grote vreugde van degenen die ze nodig hebben.

Net als bij kleding variëren de schoenmaten tussen de Verenigde Staten en Spanje echter sterk. En zelfs als een bepaald kledingstuk niet jouw maat is wanneer je het online bestelt, gebeurt er niets als je iets breder hebt. Maar wat betreft de schoenen Het is heel belangrijk dat ze precies op maat zijn om schuren en onnodige voetpijn te voorkomen. Als het je niet lukt om je maat te krijgen, krijg je alleen die schoenen die uit de Verenigde Staten komen in de vergetelheid en leven voor altijd in de kast. Een advies? Meet je voet om te weten wat je maat is. De centimeters die u meet, geven u de sleutel om uw maat te kiezen.

Het is normaal dat wanneer u online die schoenen gaat bestellen die u zo leuk vindt, u niet weet hoe u het moet doen, omdat u niet weet wat uw exacte maat is … Maar dat is voorbij! Wij brengen u de gelijkwaardigheid van schoenmaten tussen de VS en Spanje om uw aankopen gemakkelijker te maken. Natuurlijk moet je goed letten op het merk waarin je het schoeisel koopt, omdat niet alle dezelfde maat zullen hebben.

Gelijkwaardigheid van damesschoenen

Wat is je schoenmaat in de VS?

Het is essentieel dat u weet hoe snijwerk in de Verenigde Staten is om te begrijpen wat uw exacte meting is. Hoe werkt gelijkwaardigheid? Het is heel simpel! In Noord-Amerika beginnen ze te tellen voor een maat 4 en eindigen met 10 op het gebied van damesschoenen, wat overeenkomt met 34’5 en 42 in Spanje. De getallen ertussen voegen een half punt meer toe, enzovoort.

Het aanbod van schoenen voor dames is zo groot dat de verkoop momenteel omhoog is geschoten. Hakken, sneakers, mocassins … Alles wat je wilt kan van jou zijn met slechts één klik op internet En al deze soorten schoenen kunnen goddelijk zitten als je je exacte aantal krijgt. Wat is de gelijkwaardigheid ervan? Attent!

+ Voor kleine maten

Als je een kleine schoenmaat nodig hebt, dat wil zeggen, tussen 35 of 36, moet u goed letten op de volgende nummers. Wat is je maat Wat in Spanje een 35 zou zijn, komt in de VS overeen met een maat 5. In Spanje is een maat 35’5 gelijk aan een maat 5’5, enzovoort: maat 36 is 6.

Schoenmaten voor dames VS en Spanje

+ Voor middelgrote maten

Als we het hebben over middelgrote schoenen, verwijzen we naar de gevonden cijfers tussen een maat 37 en een 39. Op deze manier zou maat 37’5 gelijk zijn aan een 7’5, voor maat 38 moet je een 8 kiezen, of een 8’5 als je meer vertrouwd bent met de 38’5. En voor maat 39? Kies een maat 9.

+ Voor grote maten

Wat betreft de grote schoenmaten voor vrouwen, het aanbod is tussen nummer 40 en 42. Als u maat 40 heeft, is uw correspondentie in de VS 9.5, terwijl de 41 een 10 is. Voor maat 42 hebt u een equivalent van maat 10’5 nodig.

Gelijkwaardigheid van herenschoenen

Ontdek uw schoenmaat in de VS.

Het mannelijke schoeisel reageert op dezelfde methode als het vrouwelijke: elke maat is gelijk aan een getal, de volgende wordt een half punt meer toegevoegd, enzovoort. Belangrijk! Je moet er rekening mee houden dat ze niet dezelfde maten voor dames als voor mannen hebben, dus je moet goed kijken naar de collectie waarin je de schoen vindt die je wilt, vooral als het sportschoenen zijn.

Het aanbod van herenschoenen is ook erg breed en steeds meer mensen worden aangemoedigd om hun modeschoenen tegen een kleine vergoeding te kopen. Het comfort van internet is zodanig dat veel mensen liever schoenen kopen in de VS dan gaan winkelen. Wat is je maat Let op!

+ Voor kleine maten

Kleine maten voor heren variëren van het nummer 38’5 tot 40, wat equivalent zou zijn aan middelgrote maten voor vrouwen. Het nummer 38’5 komt overeen met een maat 6, terwijl als het schoeisel een maat 39 is, dit overeenkomt met een US 7. Als je maat 40 hebt, moet je het nummer 7.5 kiezen.

Gelijkwaardigheid van herenschoenmaten tussen de VS en Spanje

+ Voor middelgrote maten

De middelgrote maten zijn die zijn tussen 41 en 43dat wil zeggen de grootste maten voor vrouwen. Voor degenen die in Spanje een maat 41 hebben, moeten schoenen worden gemaakt waarvan de maat het nummer 8’5 kiest. Als je maat 42 hebt, zet dan in op nummer 9. Wat gebeurt er als je maat 43 hebt? Het nummer 10 is van jou.

+ Voor grote maten

De grootste mannelijke maten ze variëren tussen 44 en 46, hoewel ze tot 48 bestaan. Als je maat 44 in Spanje hebt, moet je een schoenmaat 10’5 American krijgen. Als het een 44’5 is, een 11 in de VS. Voor maten 45 en 46 komen respectievelijk de maten 11’5 en 12 overeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *