Loyaliteit en loyaliteit: is het hetzelfde als een paar?

Heeft ontrouw en ontrouw dezelfde betekenis?

Een van de belangrijkste oorzaken van het beëindigen van relaties is ontrouw. Een ontrouwe persoon heeft zijn partner misleid en wordt tegelijkertijd als een oneerlijke persoon beschouwd. We vragen ons af of trouw en loyaliteit Het is hetzelfde in een paar, omdat we bepaalde nuances intuïtie die een verschil maken.

Ontrouw zijn is niet hetzelfde als oneerlijk zijn

Ontrouw is een probleem in relaties, maar alleen voor degenen die monogamie als de enige mogelijkheid van unie hebben beschouwd. In dat geval is het duidelijk dat de ontrouwe persoon zijn partner heeft bedrogen en de zaak wordt behandeld als wat het is, een verraad in volledige regel.

Loyaliteit en loyaliteit in het paar

Het is echter het concept van een monogaam paar dat trouw en loyaliteit gelijkstelt. Omdat je eigenlijk ontrouw kunt zijn zonder ontrouw te zijn aan je partner. loyaliteit In het paar is het niet synoniem met trouw, maar het heeft meer te maken met de onvoorwaardelijke steun die u aan uw partner geeft en met het handhaven van de toewijding die u met haar hebt verkregen.

Loyaliteit in het paar wordt aangetoond in de slechtste momenten, wanneer uw partner uw hulp nodig heeft en u bent daar, wanneer u uw partner verdedigt tegen bijvoorbeeld de kritiek van uw familie, of wanneer u uw vertrouwen in haar toont en haar aanmoedigt om haar dromen te vervullen. Dat is de loyaliteit die van een paar wordt verwacht en heeft weinig te maken met wie je slaapt.

Maar dit verschil tussen trouw en loyaliteit betekent niet dat een witte kaart ontrouw is en niet kijkt met wie. Wij staan ​​erop dat een relatie door beide partijen op dezelfde manier moet worden begrepen en of deze de relatie regelt seksuele exclusiviteit, ontrouw is op geen enkele manier toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *