Kracht en veiligheid: tatoeages met meer opstandige geweren

De pistooltatoeages en hun interpretatieDe betekenis van pistooltattoos. Instagram

devuurwapen tatoeages ze zijn altijd omringd door controverse. De waarheid is dat, buiten het zeggen van de persoon die het gewelddadig neemt, ze hebben een betekenis die voor sommigen aantrekkelijk kan zijn. En verre van wat het lijkt, Het is geen tatoeage voor jongens alleen maar dat steeds meer vrouwen, waaronder Rihanna die er meerdere bij zich heeft, die wapens op haar huid durven te zetten.

De interpretatie van pistooltattoos

Agressie en geweld. Dit is waarschijnlijk de betekenis die u te binnen schiet als u erover spreekt pistool tatoeages. En ze worden niet misleid, in veel gevallen wel. Het is meestal een veel voorkomende tatoeage tussen de bands of bij mensen met gewelddadige achtergronden. Er zijn echter andere interpretaties van pistool tatoeages.

Veiligheid en kracht. Voor sommige mensen is het dragen van een pistooltattoo een symbool van bescherming. Bij het dragen waarschijnlijk intimideer degenen die naar hen durven te kijken en meer dan één probleem zal worden vermeden.

Alert. Dat meen je met een pistool in je huid je bent altijd alert voor de gevaren en dat je het vermogen hebt om reageer snel en nauwkeurig. Geen enkel probleem betovert je en je weet altijd wat je moet doen om het op te lossen. Voor sommige mensen betekent dit dat geweld de manier is om dingen op te lossen, maar voor anderen Het betekent precies het tegenovergestelde.

Defensie. Ze zeggen dat de beste verdediging een goede aanval is. De mensen die dragen getatoeëerde vuurwapens ze hebben zeker geen moeite om zichzelf te verdedigen tegen elke vorm van agressie op de manier die zij passend achten.

Houd er rekening mee dat om dit type tatoeage te dragen, je een zeer sterke persoonlijkheid. U ontvangt nieuwsgierige blikken om de redenen die we al hebben gedetailleerd en Het ontbreekt je niet aan kritiek en vragen over je tatoeage. Zorg ervoor dat het is wat je wilt dragen en dat je bereid bent alles onder ogen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *