Wat zijn schellaknagels

The Shellac Manicure

Schellaknagels zijn een nieuw concept van langdurige professionele manicure. Het is samengesteld uit half glazuur en half gel, en dankzij dit kunnen we praten over een manicure die gemakkelijk is uit te voeren en met een grote consistentie. Het CND Shellac-product is uniek en, hoewel andere merken gokken op het imiteren, moet u rekening houden met de waarheidsgetrouwheid van hen door de CND-certificering.

Shellac biedt ons veel verschillende tinten, met name een bereik van 36 kleuren, zodat we de perfecte schaduw voor elk seizoen kunnen kiezen.

Hoe de manicure Shellac te doen

Deze manicure duurt 14 dagen in perfecte staat met een extreme glans en ze overleven elke situatie zonder te bederven of te krabben wat je ook doet.

De toepassing is eenvoudig, omdat het wordt gebruikt als een normale nagellak, maar met het voordeel van een onmiddellijke droogtijd. De Shellac-manicure volgt de volgende stappen:

Breng eerst de Shellac UV-basislaag aan en droog ze gedurende 10 seconden op de CND-lamp. Breng vervolgens twee lagen Shellac UV-kleur aan en laat 2 minuten drogen tussen de lagen, ook in de dezelfde lamp. Ten slotte moet u een Shellac UV-glanslaag op uw nagels toevoegen, met dezelfde droogprocedure.

Houd er rekening mee dat het CND Shellac-systeem niet mag worden gemengd met basen, kleuren of helderheid van andere merken, omdat het resultaat niet hetzelfde zal zijn. Om de semi-permanente manicure Shellac daar te verwijderen twee methoden:

weken: Eerst moet je nagelriemolie rondom al je nagels aanbrengen. Vul vervolgens een container met aceton, indien mogelijk pure aceton omdat dit het sterkste effect heeft. Als je hem vol hebt, dompel je nagels dan ongeveer 10 minuten in de container.

Verwijder na die tijd je nagels en schraap de manicure met een oranje stok. Was tot slot je handen met warm water en zeep en breng lotion en nagelriemolie aan.

wikkelen: Begin met het snijden van stukjes katoen en aluminium strips om de nagels van elke vinger te bedekken, tien van elk. Nu kunt u, net als bij de vorige methode, nagelriemolie rond je nagels om ze te beschermen. Week de katoen vervolgens in pure aceton of nagellakremover en leg de stukjes katoen eenmaal geweekt op je nagels en bedek ze volledig. Gebruik de folie rond je nagels om het strak te houden.

De wachttijd met het aangebrachte katoen is ongeveer 10 minuten. Om de r te beëindigendeze manicure In het vorige geval moet u de laatste stappen volgen, dat wil zeggen de oranje stok gebruiken door voorzichtig het schellakemail te schrapen en vervolgens uw handen wassen en uw nagels verzorgen met nagelriemolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *