Betekenis van tatoeages van schepen: avontuur en tegenspoed

De betekenis van tatoeages van schepenWat betekenen scheepstatoeages? Instagram

de schip tatoeages behoren tot die waaraan door zeelieden, maar verre van dat gilde zijn niet zo gebruikelijk. Debetekenis van tatoeages van schepen is erg diep En je zult er zeker van houden als je hem ontmoet. Zeilboten, piratenschepen en zelfs papier, hier heb je wat ze vertegenwoordigen.

Tatoeages van schepen: wat is hun ware betekenis?

1 Overleven op een zware reis

Zeilers tatoeëren alleen een schip met de zeilen volledig ingezet als ze Kaap Hoorn waren overgestoken, een van de moeilijkste zeereizen. Daarom, als u een serieus probleem hebt overwonnen, kan een schip met deze kenmerken de ideale optie voor u zijn.

2 Neem een avontuur

De matrozen gingen de zee in verover nieuwe gebieden geen garantie voor wat ze zouden gaan vinden of als ze konden terugkeren. Daarom spreekt deze tatoeage ook van een avontuur dat zal worden ondernomen.

3 Vecht tegen tegenslag

Het schip moet de zee, de stormen trotseren … als het wil overleven. Het is een symbool van kracht.

4 Terug naar huis

Veel van de tatoeages met schepen gaan vergezeld van de uitdrukking ‘Thuiswaarts gebonden’wat betekent het ‘Terug naar huis’. In dit geval kunnen ze een terug naar de oorsprong Na lang zoeken, een geweldige reis.

5 Geluksbrenger

Net als ankertattoos zijn schepen charmes voor zeilers. Ze beschermen hen tegen de gevaren van de zee en zijn verantwoordelijk voor keert veilig en gezond terug naar hun huizen.

de piratenschepen Ze hebben ook een grote acceptatie onder tattoo-liefhebbers, zoals schedels. Ze kunnen dezelfde symboliek hebben als zeilboten, behalve de frauduleus punt Wat hebben deze? Het is echter hun artistieke waarde die triomfeert onder degenen die ze durven te dragen. de schepen zeilen Ze zijn een van de elementen die meer spel geven. Er zijn mensen die besluiten ze te versieren met de kleuren van hun favoriete voetbalteam en er zijn mensen die ervoor kiezen verander ze voor andere elementen meer suggestief zoals wolken of zelfs vlinders. Dat geeft een veel meer dromerige en fantasierijke uitstraling aan het uiteindelijke ontwerp.

Het type boottattoo dat meer in de mode is, is een origami of origami boot, ja, van degenen die je in de klas deed toen je je zou vervelen. En ze worden precies gebruikt als herinneringen aan de kindertijd, aan de persoon die u heeft geleerd ze te doen, of als poëtische weergave.

Nadat je de betekenis van tatoeages van schepen hebt gekend, heb je besloten dat je een van deze tatoeages gaat kopen of wil je andere ideeën?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *