Ik blijf dromen over mijn ex-vriendje, waarom?

Ja, ik droom nog steeds van mijn ex-vriendje, waarom?

‘Ik blijf dromen over mijn ex-vriendje, waarom?’ Als je je slecht voelde bij het stellen van deze vraag, moet je weten dat je je nergens zorgen over hoeft te maken: het is normaal dat er vele maanden zijn verstreken.

Dromen over een voormalige partner wanneer je al lang weg bent, is een van de meest voorkomende en verwarrende ervaringen voor mensen. Ongeacht de redenen voor dat uiteenvallen, zijn we er zeker van dat het u een wereld heeft gekost om die relatie te overwinnen en opnieuw te beginnen. Maar het geval is dat je het hebt gedaan, je hebt de pagina omgeslagen, je bent weer verliefd geworden (eens en duizend keer) en nu geniet u van een sentimentele stabiliteit met uw partner als nooit tevoren.

Maar sommige nachten jij ex vriendje het verschijnt je in dromen en, of het nu een prettige droom is geweest of niet, die droom zal de worden nachtmerrie de volgende dag

Waarom blijf ik dromen over mijn ex-vriendje?

Droom van een ex-vriendje

Het maakt niet uit wat je de vorige avond hebt gedroomd over je ex-vriendje, of het een aangename aflevering was waarin je weer samen was of dat je je onverschilligheid jegens hem herhaalde, want de volgende ochtend zul je je vreselijk voelen, je zult het doen veel ondervragen en je gaat de droom duizend keer veranderen zodat hij lang in je hoofd blijft staan. Ernstige fout.

Je kunt je zelfs schuldig voelen over het hebben gedroomd van je ex-vriend en twijfels rijzen over je ware gevoelens ten opzichte van je huidige partner en je ex-vriend. Wat als je eindelijk niet alles hebt overtroffen? Stil, omdat je moet houd er rekening mee dat je ex-vriendje het was een tijdje deel van je leven en het is volkomen normaal voor jou groeten van tijd tot tijd je geest binnendringen.

Er zijn veel redenen waarom je kunt dromen van een nacht met je ex-vriendje, en niet allemaal laten ze je in een slechte positie achter.

1 Het is waar dat je van hem mag dromen omdat je hem nog niet hebt kunnen vergeten. In dit geval, zelfs al is het alleen mentaal, maakt je ex nog steeds deel uit van je leven, dus dromen over hem is normaal.

2 Maar het kan ook in je dromen verschijnen omdat, om een ​​of andere reden, op een bepaald moment van de dag Een herinnering is in je opgekomen. Dit betekent niet dat je nog steeds verliefd bent, maar dat een onzin je een moment herinnert: omdat een publicatie van hem op Facebook is verschenen, omdat je een lied hebt gehoord dat je op een dag met hem hoorde, omdat je bij een vriend bent gebleven die je gemeen hebt …

3 Je hebt misschien een film gezien of een boek gelezen waarin ze spraken over liefdesrelaties uit het verleden en op een of andere manier is deze droom ontwaakt.

4 Je staat misschien niet goed in je huidige relatie en je onderbewustzijn heeft het over nieuwe mogelijkheden. Het is niet dat u wilt terugkeren met uw specifieke ex-partner, maar dat uw huidige relatie u niet bevredigt en dat u op zoek bent naar dromen en andere uitstapjes.

Wat gebeurt er als ik dromen heb met mijn ex-partner

5 Je kunt het gevoel hebben dat je iets onafgewerkt in je leven hebt achtergelaten. Wat onafgewerkt is gebleven, heeft toch niets met liefde te maken: het kan een project zijn geweest dat je hebt verlaten, een discussie waar je geen einde aan hebt gemaakt, enz. Maar op de een of andere manier vertaalt dit gevoel van het niet kunnen omdraaien van de pagina in een droom met je ex-vriendje.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat iemand niet verantwoordelijk is voor wat je droomt, ongeacht hoeveel sommigen zeggen dat onze dromen de onze zijn wensen meer verborgen. Dat is bekend bij al diegenen die frequente nachtmerries hebben, die ze niet kunnen vermijden en in geen geval de wensen van hun onderbewustzijn.

Wat betekent het om over een ex-vriendje te dromen

Dromen over je ex-vriendje kan een miljoen dingen betekenen, zoals wat wil je met hem teruggeven, dat je hem wilt vertellen hoe goed je nu bent zonder hem, dat je hem wilt laten weten dat je er bent om hem te helpen of dat hij zeker niet op je rekent. Maar het kan ook niets betekenen (welke Freud vergeef ons).

Omdat het volkomen normaal is dat een persoon die tot je leven behoorde er ooit in blijft dromen en omdat ondanks het uiteenvallen ervan er altijd losse eindjes zijn, in de vorm van emoties die zich niet uitten, verontschuldigingen die niet werden gevraagd, verduidelijkingen die nooit zijn gemaakt of toelichtingen Ze bleven achter zonder te geven.

Maar er gebeurt niets om te onthouden wat je relatie met je ex-vriend was, in dromen of wakker, omdat je altijd van fouten kunt leren. Dus als je soms over je ex-vriendje droomt, maak je dan geen zorgen en zet je leven en je gevoelens op zijn kop, want het betekent hoogstwaarschijnlijk niets. Het is aan jou om je te accepteren laatste natuurlijk of geef het een belang dat het niet heeft.

Wat betekenen dromen met mijn ex-vriendje?

Als je niet kalm kunt worden …

Het is mogelijk dat, hoewel je weet dat het normaal kan zijn dat je ex van tijd tot tijd in je dromen verschijnt, je niet volledig kalm kunt blijven. In dit geval is het waarschijnlijk dat u om een ​​of andere reden geen kalm geweten heeft, waardoor u de pagina niet kunt omslaan. Zo ja, kan deze droom worden een gelegenheid om een ​​introspectieoefening te doen. Het gaat erom jezelf enkele vragen te stellen waarop je heel oprecht moet antwoorden. Op deze manier helpen uw antwoorden u een idee te krijgen van wat u echt voelt.

Dit zijn enkele vragen die je jezelf kunt stellen:

+ Bevredigt mijn huidige situatie mij? Ben ik blij met wat ik heb? En met wat ik doe?

+ Hoe zie ik er over 10 jaar uit? En binnen 20? Zie ik mezelf nog steeds met mijn huidige partner?

+ Ik herinner me mijn ex-vriendje, Ben ik nog steeds boos? Kan ik zonder verdenking aan hem denken?

+ Heb ik vrede met mezelf?

+ Wat vind ik niet leuk aan mij? Wat vind ik leuk aan mij?

Vertel ons in de reacties hieronder of je ooit hebt gedroomd over je ex-vriendje en waarom denk je dat het was. Deel uw ervaring met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *