Dromen over zweven: vlieg naar je dromen

Betekenis van dromen over levitate

Sommige dromen lijken zo echt dat we niet zo goed weten of we het hebben gedroomd of echt hebben ervaren. Het is het geval van droom van zweven, met jou opvoeden als in een andere dimensie. Hoewel deze droom veel rusteloosheid veroorzaakt bij het ontwaken, is de interpretatie ervan zeer positief. Ontdek in ons droomwoordenboek alle gerelateerde betekenissen van dromen over levitate.

De levitatie die je droomt brengt je dichter bij je dromen

Soms hebben we vreemde dromen, zo vreemd dat ze echt lijken. Het gebeurt bijvoorbeeld wanneer je merkt dat je in dromen zweeft. Heb je het gedroomd of is het echt gebeurd? Ongeacht de rusteloosheid wanneer je wakker wordt, heeft deze droom van zweven zeer positieve betekenissen, omdat levitatie je dichter bij je dromen brengt.

Je droomt misschien van zweven als je een persoon bent die nog steeds handhaaft de illusie, die het niet heeft opgegeven en hoopvol blijft als het gaat om het nastreven van haar dromen. De levitatie die je droomt vertelt je alleen maar dat alles mogelijk is, blijf proberen omdat je in staat bent om alles te bereiken.

Met deze droom van zweven, gebeurt het alsof je droomt van vliegen, twee zeer vergelijkbare sensaties van totale vrijheid en volheid van kracht. Maar wees voorzichtig als je droomt dat je heel luid en zonder controle zweeft, omdat dit betekent dat je dat hebt gedaan controle verloren van je leven, dat je leeft onderhevig aan andere krachten die niet van jou zijn, misschien te beïnvloed door anderen.

Daarom is het bij de interpretatie van dit soort dromen waarin Levieten belangrijk is, vast te houden aan de gevoelens die de droom je veroorzaakt. Het is ook gebruikelijk om te dromen dat je zweeft en plotseling op de grond valt. De klap die je droomt is dat angst dat in je echte leven je vertraagt ​​om te blijven vechten voor je dromen. Negeer je angsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *