Dromen van papegaaien: heb je gezelschap nodig?

Betekenis van dromen over papegaaien

Af en toe verschijnen er enkele exotische dieren in onze dromen. Het is het geval van droom over papegaaien, een droom die praat over waar je sociale relaties zijn en hoe je je voelt met anderen. Ontdek in ons droomwoordenboek alle gerelateerde betekenissen van dromen over papegaaien.

Het bedrijf dat je nodig hebt als je over papegaaien droomt

Sommige dromen met dieren laten je je eigen gevoelens beter kennen, die je niet wilt herkennen. Dromen van papegaaien is een veel voorkomende droom wanneer eenzaamheid Het begint je tol te eisen, wanneer je het gevoel hebt dat je geen gezelschap hebt of wanneer je niet erg tevreden bent met je sociale relaties. Het is een veel voorkomende droom in periodes van depressie.

Papegaaien in dromen hebben verschillende interpretaties, maar bijna allemaal praten ze over je sociale relaties. Die papegaaien die non-stop en soms zinloos spreken, symboliseren bepaalde bedrijven, giftige mensen Ze bekritiseren je of ze houden niet zoveel van je als ze zeggen. Je droomt misschien over papegaaien als je vermoedt dat de mensen om je heen achter je praten over je.

De meest opvallende kwaliteit van papegaaien is dat kan praten. Daarom droom je soms van papegaaien als je het gevoel hebt dat je niet alles kunt zeggen wat je denkt, als het moeilijk voor je is om je gevoelens te uiten of als je je inferieur of slecht opgeleid voelt om je mening te geven. In deze gevallen is de papegaai die je droomt de enige manier om te communiceren.

De betekenis van deze droom met papegaaien zal variëren, afhankelijk van wat de papegaai doet en afhankelijk van het gevoel dat de droom produceert. Als de vitaliteit en kleur van de papegaaien overheersen in de droom, komt dat omdat je je goed voelt over jezelf en gelukkiger bent dan ooit. Integendeel, als de papegaai dat is gekooide en het pronkt en triest, het is misschien tijd om te ontsnappen aan dat leven dat je niet bevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *