8 richtlijnen om te stoppen met van iemand te houden: Tot nooit!

Hoe stop je met van iemand te houden

Inmiddels zul je je gerealiseerd hebben dat alleen met liefde niet genoeg is om een ​​relatie te laten werken. Je zult ook gemerkt hebben dat er ongezonde liefdes zijn en dat je enorm ongelukkig maakt. En je denkt dat je er niets aan kunt doen, maar ja Het is mogelijk om te stoppen met van iemand te houden. Wil je weten hoe?

Als je verliefd wilt worden op iemand

Het blijkt dat je van hem houdt, maar hij houdt niet van je, wat een onbeantwoorde liefde wordt waaraan je een einde moet maken. Of het blijkt dat hij zegt dat hij van je houdt, maar dat hij niet goed van je houdt. Of het kan een giftige relatie zijn waarin hij niet eens weet wat liefde is. Weinig van de redenen, wanneer een relatie maakt je ongelukkig, wat je moet doen is ook een einde maken aan de liefde die je voelt.

Maar je hebt geen controle over gevoelens en minder als het gaat om verliefd worden, toch? Je weet dat je niet van hem moet houden en daar denk je de hele dag aan hem en fantaseer je over de mogelijkheid dat dingen anders, mooier, met meer liefde waren. Jij bent idealiseren van liefde, je weet het, liefde zelf weet het en maakt er gebruik van om je niet te laten ontsnappen.

Het is mogelijk om verliefd te worden op een man

Wat je niet moet doen om te stoppen met van iemand te houden

Er zijn twee technieken die we gebruiken voor stervelingen als we willen stoppen met van iemand te houden, een pauze te overwinnen of de pagina met een teleurstelling om te slaan. De eerste en meest populaire is drinken. Fout. Omdat de straffen, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, niet verdrinken, maar deskundige zwemmers zijn en bij een gebroken hart in staat zijn stunts te doen in een glas alcohol.

Alcohol heeft nooit gewerkt voor het liefdesdrama, ongeacht hoezeer de zangers erop staan ​​dat dit de beste remedie is. De andere universele techniek werkt ook niet tegen liefdesverdriet somber in ongeluk. Wat een pech heb je in de liefde! Dat we niet zeggen dat het niet waar is, maar als je je in het diva-plan van het couplet plaatst, krijgen je gevoelens alleen meer diepgang in je hart en willen we ze heel ver gooien. En vergeet ze.

Hoe een persoon te vergeten: 8 essentiële stappen

Je vindt misschien een spreuk om iemand uit je hart te krijgen, maar we adviseren je om niet alles in de handen van te laten de magie, voor het geval het niet werkt. Wat kun je zelf doen om verliefd op te worden?

Trucs om verliefd te worden

1 Probeer niet aan hem te denken

Die situatie waarin je weet dat je niet van hem moet houden en veel minder als je aan hem denkt, vereist shocktherapie, geen vermijding. Probeer niet te vermijden wat je voelt, althans voorlopig. Denk aan hem Alles wat je geest en je hart nodig hebben.

2 Accepteer je gevoelens

De reden voor deze aanbeveling is dat u uw gevoelens accepteert. Ze accepteren is niet alleen weten wat je voor hem voelt, dat je dat al weet, maar ook accepteer ze zonder je te beoordelen jezelf omdat ze niet handig zijn. Wees heel duidelijk dat als je ze niet eerder accepteert, die gevoelens nooit zullen verdwijnen.

3 huilt

Huil en huil zonder te stoppen terwijl je aan hem denkt en tegelijkertijd je beseft dat je liefdesverhaal om welke reden dan ook niet kan zijn, dat elk liefdesverdriet zijn eigen redenen heeft.

4 Maak lijsten

Lijsten maken, zoals een dagboek schrijven, werkt prima voor plaats bestelling In de chaos in je geest. Een lijst met dingen die je leuk vindt aan hem, een andere lijst met dingen die je niet leuk vindt en een lijst met de redenen waarom je verliefd wilt worden.

5 Minimaal contact

Als u het niet begrijpt nul contact met die persoon, dat wil zeggen, geen contact met hem onderhouden (ja, inclusief het roddelen over zijn sociale netwerken), beperk alles wat je kunt berichten, oproepen, WhatsApp of toevallige ontmoetingen.

6 Zoeken naar alternatieven

Omdat je de hele dag aan hem denkt en je hem al hebt geaccepteerd, moet je naar alternatieven zoeken zodat ze bezet zijn ruimte en tijd in je hoofd. Zoek naar je smaak, je hobby’s, de dingen waar je blij van wordt. Zoek onder je vrienden, in je familie, die er nog steeds zijn om je te helpen.

7 Een nagel haalt een andere nagel eruit

Populaire wijsheid is nog steeds van kracht en in dit geval waar je verliefd wilt worden op iemand werkt. Ontmoet een andere jongen en met hem slapen is niet bedoeld om je weer verliefd te laten worden, maar om nieuwe gezichten, stemmen en lichamen in je gedachten te plaatsen.

8 focus

Hoe lang denk je al aan die persoon? En al die tijd heb je jezelf verlaten. Het is tijd om voor je te zorgen, aan je te denken, van je te houden en jezelf opnieuw te ontdekken. Focus op jou en je zult zien hoe snel die liefde is vergeten.

En jij, wat doe je om verliefd te worden op een man of te stoppen met van iemand te houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *