Het wachtwoord van je vriend vinden op Hotmail, Facebook, Twitter …

Hoe u het wachtwoord van uw vriend kunt vinden op hotmail facebook twitter

Heb je ooit je partner in sociale netwerken willen bespioneren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Denk je dat hij wat gesprekken wil verbergen? Is mogelijk Ontdek het wachtwoord van je vriend op Hotmail, Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale netwerken. Maar is het oké?

We stellen een verhaal van jaloezie en onzekerheid voor om je te laten nadenken: sommige meisjes, die jezelf kunnen zijn, die zich afvragen wat ze moeten doen.

Het wachtwoord van je vriendje, betrapt!

“Wat is er mis met je, Rosa? Het lijkt erop dat je een geest hebt gezien,” vraagt ​​Mari Pili tijdens de koffie. De waarheid is dat het gezicht van Rosa een gedicht was. “Ik hoop dat het een geest is, maar ik weet het niet zeker;Ik denk dat David iets voor mij verbergt. En als het geen geest is, heeft dat iets de naam van een vrouw. “” David? Wat zeg je, tante? Als hij van je houdt! “Roept Mari Pili ongelooflijk uit.” Ja, maar hij is een man, vergeet het niet. “

Rosa is niet dom. Ze is goed, zelfverzekerd, geduldig, heeft een koud hoofd … maar steekt haar hand niet in het vuur voor niemand, zelfs niet voor haar David. Hij is zich ervan bewust dat iedereen ter wereld, wie hij ook is en Wat je ook wilt, het kan je verraden. “Iedereen, behalve je moeder,” zegt hij altijd.

Ontdek het wachtwoord van uw partner

Het geeft me iets te verbergen. Hij kijkt niet langer naar de e-mail, Twitter of Facebook voor mij, toen ik hem eerder zonder problemen kon zien. En onlangs, toen ik zonder waarschuwing in zijn kamer verscheen, sloot hij haastig een computervenster. “

“Ummm, de zaak is duidelijk; het verbergt zeker iets voor jou. Nu moet je uitvinden wat je hem veilig naar asperges kunt sturen,” besluit Mari Pili welke rechercheur: Waarom ga je niet naar zijn e-mailaccounts en sociale netwerken? ” “Wat waarom? Onder andere omdat ik uw wachtwoorden niet ken. En omdat … hoe ga ik zijn privacy zo schenden? “Antwoorden Rosa.” Heeft hij jouw vertrouwen niet geschonden? “Antwoorden snel Mari Pili.

Moet u het wachtwoord van uw partner achterhalen?

“Het invoeren van uw e-mail en sociale netwerken is heel eenvoudig. Soms gebruikt u dezelfde computer, toch? je hebt zeker een aantal van je wachtwoorden opgeslagen in de browser voor gemak, geen idee of luiheid. “

De toespraak van Mari Pili liet ons koud. We wisten dat het een roddel was, maar niet zo ‘slim’. Hoe geef je ze uit, dacht ik, iedereen sluipt erin. Maar ik was, behalve verrast te zijn, bang. Eerst omdat Ik wist niet dat je dat kon ontdek zo gemakkelijk het wachtwoord van iemand anders. Ten tweede, omdat ik die dingen niet doe. Moet ik

Wil je weten wat de wachtwoorden van je vriend zijn?

Ik vertrouw mensen, zelfs mannen, en zoiets doen lijkt een zeer ernstige aantasting van de privacy van je partner. Ik zou niet in staat zijn … denk ik. Omdat ik toen dacht aan alle leugens, misleidingen en teleurstellingen die ik mijn hele leven heb genomen omdat ik de woorden geloofde en niet verkeerd werd begrepen, en het doet pijn, het doet veel pijn. Misschien heeft Mari Pili gelijk:Het is geen verraad aan je ernstigste vertrouwenDat het feit dat je wordt neergestoken terwijl je hem leven geeft?

Trucs om het wachtwoord van je vriend te achterhalen

Voelt u zich geïdentificeerd met dit verhaal? Wil je het nog steeds ontdekken? wat is jouw sleutel in sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of Hotmail? Hier zijn enkele trucs die u helpen te weten wat de wachtwoorden zijn die uw vriend gebruikt om toegang te krijgen tot zijn accounts.

+ De meest voorkomende wachtwoorden

Hoewel je denkt dat je vriendje erg slim is, is het zeer waarschijnlijk dat hij enkele van de meest voorkomende wachtwoorden heeft gebruikt. Soms voor het gemak, uit angst dit in de toekomst niet meer te onthouden of omdat we geen nieuwe ideeën meer hebben, gebruiken we heel eenvoudige sleutels. Maar heb je je afgevraagd over mensen die ze voor je hadden kunnen plaatsen?

Deze zijn enkele van de meest voorkomende sleutels waarmee u kunt proberen: ‘123456’, ‘654321’, ‘12345678’, ‘abc123’, ‘Tequiero’, ‘uw naam’, ‘de naam van uw kind’, ‘een belangrijke datum voor u’ of ‘naam van de pagina die u probeert in te voeren. ‘

Wat zijn de wachtwoorden van uw partner? Wij vertellen u hoe u ze kunt ontdekken

+ De kans is aan jouw kant

Zelfs als je denkt dat je geweldige ideeën hebt, zijn er eigenlijk veel mensen die net als jij hebben gedacht. daarom Waarschijnlijkheid kan je helpen het wachtwoord van je vriend te achterhalen Als je weet wat de meest voorkomende patronen zijn.

Over het algemeen vragen verschillende records meestal om minimaal 6 tekens. Wat betreft de cijfers, het is zeer waarschijnlijk dat u de 1 of de 2 hebt gebruikt. Waarschijnlijk zijn ze ook aan het einde van het geheel. Onder de letters van het wachtwoord zullen er verschillende klinkers zijn. Bovendien is het in de sleutels waarin het verplicht is om een ​​hoofdletter te plaatsen, waarschijnlijk de eerste en wordt gevolgd door een kleine klinker.

+ Klik op ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’

Sommige websites ze geven je een hint om te proberen het wachtwoord te onthouden bij het kiezen van de optie ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’. Het zijn meestal vragen als: wat is de achternaam van mijn grootvader? of wat is de naam van mijn eerste huisdier? Aangezien hij je vriendje is, is het heel goed mogelijk dat je al deze informatie kent.

Trucs om de wachtwoorden van uw partner te ontdekken

+ Neem uw scherm op wanneer hij dat is

Er zijn verschillende programma’s zoals Quicktime die Ze bieden u de mogelijkheid om het scherm op te nemen. Momenten voordat je partner de computer oppakt, aan het werk zet. Het is heel discreet, omdat er slechts een kleine melding verschijnt die gemakkelijk onopgemerkt blijft wanneer het begint met opnemen. Wanneer uw partner de computer verlaat, stopt u de video en slaat u deze op zodat u deze kunt zien wanneer u privacy hebt.

In deze opname kun je alles zien wat je jongen heeft gedaan, dat wil zeggen u zult uw scherm bekijken. Als u gesprekken op Facebook, Twitter of Hotmail met een andere persoon hebt gehad, kunt u deze lezen. Je zult zelfs je wachtwoord ontdekken als je het wilt zien tijdens het schrijven.

+ Wanneer uw account geopend blijft

Als uw Google Chrome-account is opengelaten, kunt u uw wachtwoorden vinden in ‘Voorkeuren’, ‘Geavanceerde opties’, ‘Wachtwoorden beheren’, ‘Weergeven’. Zal verschijnen een lijst met alle wachtwoorden die u op uw computer hebt opgeslagen.

De sleutels van uw partner, ontdekt

+ Verander het wachtwoord van je vriendje

Als je krijgt verander het wachtwoord van je vriendje (hetzij van binnenuit als het account open is gelaten of door te klikken op “Ik ben mijn wachtwoord vergeten”), kunt u het gewenste wachtwoord plaatsen. Vergeet niet hem eraan te herinneren, zodat uw partner niet beseft dat u het hebt gewijzigd.

+ De applicaties zijn je bondgenoten

Er zijn verschillende applicaties die u op uw computer kunt installeren, zoals Keylogger, zodat u de wachtwoorden van uw partner kunt zien. Een andere mogelijkheid is om een ​​app voor afstandsbediening van een computer te gebruiken waarmee je live kunt zien wat hij op de computer doet. Onthoud altijd dat u ze met een verborgen optie bewaart, zodat u niet gepakt wordt.

En jij, wil je het wachtwoord van je vriend weten? Hoe heb je het gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *