Vijf huismiddeltjes om mee-eters te elimineren

Hoe mee-eters te verwijderen

Als er iets is waar veel vrouwen zich zorgen over maken, is de gezondheid van de huid de uitspraken zwarte stippen Een mooi, helder en vooral onzuiver gezicht hebben is iets heel belangrijks voor voel me mooi elke dag

Daarom is het noodzakelijk dat wanneer we minder mooie delen van onze lederhuid willen verwijderen, zoals zwarte stippens, laten we de beste ontmoeten huismiddeltjes om het proces te versnellen en een mooi gezicht te laten zien. Weten welke trucs we thuis kunnen gebruiken om ons beter te voelen over onszelf, zal ons te allen tijde helpen om een ​​veel mooier gezicht te hebben.

Vijf trucs om mee-eters thuis te verwijderen

1 Citroen en zout

Een mengsel van zout met citroensap kan onze huid er net zo mooi en gezond uit laten zien als voorheen zwarte stippen Ze verschijnen. Wat we moeten doen is het mengsel in een kom verwijderen en op de aangetaste delen van het gezicht aanbrengen, het ongeveer tien minuten aanbrengen totdat het wordt verwijderd met warm water.

2 Mist om mee-eters te verwijderen

Om onzuiverheden uit het gezicht te verwijderen, kunnen we de mist gebruiken om de zwarte stip in kwestie Om dit te doen, kunt u dat zwarte stippenzet een pan aan de kook en stofzuig deze lucht die ons een paar minuten bedekt met een doek. Nadien zal de dermis veel beter zijn en zullen de mee-eters op natuurlijke wijze worden verwijderd.

3 tandpasta

De eigenschappen van tandpasta zijn zodanig dat ze kunnen helpen verwijderen zwarte stippen van de huid Om het te gebruiken kunnen we een beetje op de huid aanbrengen om in te werken op de delen waar zich onzuiverheden bevinden.

4 Mee-eters en honing

Hoewel het misschien vreemd lijkt, kan honing ook dienovereenkomstig werken met de zwarte vlekken op de huid. Pas het een kwartier toe op de gebieden waar we hebben zwarte stippen en verwijder het na deze tijd met warm water.

5 Zuiveringszout

Ten slotte verwijdert een pasta van natriumbicarbonaat met water op de huid totdat het droogt gemakkelijk de zwarte stippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *