De zoete betekenis van zeepaardtatoeages

De betekenis van zeepaardtatoeages

Dierlijke tatoeages worden steeds sterker en eleganter zeepaardje. Een beschermde soort die door de eeuwen heen vaste voet heeft gekregen in de mythologie van verschillende culturen. Als je een zeepaardje wilt tatoeëren, hier is wat symboliseren Deze nieuwsgierige wezens.

Wat betekenen seahorse-tatoeages?

Ver van de fragiliteit die ze lijken, waren voor de Grieken en de Romeinen zeepaardjes vertegenwoordigd Kracht en kracht Ze waren verantwoordelijk voor het trekken van de strijdwagen van de zeegod die sommigen Poseidon noemden en anderen Neptunus. En ook van leid de zielen van zeilers tot vagevuur. Het is mogelijk dat je dit soort tatoeages vaak met deze god hebt gezien, maar je hebt al gezien dat ze zelf Symboliseer je innerlijke kracht.

In de cultuur China Hij heeft deze zeedieren altijd verbonden met bijna magische krachten. De Chinezen schrijven het vermogen toe seksuele kracht geven, en dus hebben ze gejaagd om hun bevolking drastisch te verminderen. In ieder geval symboliseert een tatoeage van een zeepaardje ook Bescherming en genezing

Zoals met vele anderen tattoos van dieren, die van zeepaardjes ze dienen voor vertegenwoordigen zijn kenmerken bij mensen. Deze ongelooflijke wezens hebben de kwaliteit van bewegen rond de zee met elegantie, geduld en vreugde, en vast te houden dankzij de grijpstaart tegen algen wanneer het tij sterk is. Daarom symboliseren ze in de vorm van een tatoeage ook al deze dingen.

de mannelijke zeepaardjes ze zijn een van de weinige dieren die de leiding hebben over het werk van teelt van uw kinderen Dus ze kunnen ook een geweldige tatoeage zijn voor eer ouders. Sterker nog, sommige mannen alleen ze tatoeëren een zeepaardje Wanneer ze kinderen hebben. Wist je dat deze dieren ook wel worden genoemd ‘Hippocampi’? Ja, zoals het gebied van de hersenen waar de geheugen. Veel mensen zien in hen een symbool van hun beste groeten Voor dit toeval.

Nog een merkwaardig feit over zeepaardjes is dat ze kunnen beweeg je ogen onafhankelijk, zoals kameleons. Dus in veel culturen belichamen ze het toezicht, observatie, altijd attent zijn. Binnen de nautische symbologie vol tatoeages van ankers en kompassen, de zeepaardje tatoeages ze hebben de macht om het aan te trekken veel geluk en maak reizen veilig.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *