Wat betekenen tatoeages met vliegende vogels?

Betekenis van tatoeages van vogelsDe betekenis van tatoeages van vogels. Instagram

Vogels-tatoeages in volle vlucht zijn erg populair, vooral bij meisjes en hebben, naast dat ze delicaat en vrouwelijk zijn, een heel speciale betekenis. Vogels zijn altijd een zeer terugkerend motief geweest onder tattoo-liefhebbers, vooral zwaluwen. Wil het weten wat betekenen tatoeages met vliegende vogels?? Blijf lezen!

Wat vertegenwoordigen tatoeages met vliegende vogels?

1 vrijheid

De vliegende vogels zijn de Symbool van vrijheid bij uitstek. Net als bij vlinders betekent vliegen overal gaan waar je wilt, zonder banden. eenvoudigweg spreid de vleugels, zoek een adres en reis de wereld rond.

2 verandering

Vanwege de migratieprocessen Het is normaal dat veel soorten vogels dit soort tatoeages gebruiken om een ​​grote verandering te weerspiegelen, het hoeft geen verblijfplaats te zijn, maar het is een van de belangrijkste redenen.

3 Breek de barrières

Een andere veel voorkomende tatoeage die verwijst naar vogels tijdens de vlucht is die van lege kooien, met de deuren open. Een zwerm vogels wordt meestal aan de zijkant afgebeeld als een symbool dat ze aan hun banden zijn ontsnapt.

4 schatting

Vogeltattoos in volle vlucht kunnen ook worden gebruikt om te vertegenwoordigen mensen die niet langer bij je zijn of die veel in je leven hebben betekend, degenen die je hebben geleerd ‘vliegen’.

5 Veel geluk

In de stijl van tatoeages oude school zwaluwen komen veel voor. Deze vogels maken deel uit van het repertoire van zeilers. Ze symboliseerden de terug naar huis (ze verschenen altijd toen het schip het land naderde), daarom stonden ze synoniem voor geluk.

6 Gids voor moeilijke tijden

Vogels herinneren zich altijd de weg naar huis, sommigen keren zelfs terug naar dezelfde plaats waar ze zijn geboren om voor hun jongen te zorgen. een vogel volledig terug Het vertegenwoordigt de terugkeer naar huis, de terugkeer naar de oorsprong.

Wil je meer weten over tatoeages? In Diario Femenino helpen we u dat ook Kies je perfecte tattoo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *