Betekenis van dromen van een vijand: accepteer de tegenstelling

Betekenis van dromen over vijanden

Ons leven is vol van tegenstrijdige gevoelens en van ideeën of houdingen die conflicteren met onszelf. Onderscheid maken tussen vrienden en vijanden kan net zo moeilijk zijn als het beseffen dat we onszelf boycotten.

Om de situatie een beetje op te helderen, glippen vrienden in onze dromen in vijanden of tegenstanders die bondgenoten worden. En om de twijfels op te lossen vinden we de interpretatie van droom van een vijand.

Je tegenstrijdigheden in dromen

Vaak bevatten onze levens grote tegenstellingen die we niet kunnen aannemen. Deze tegenstrijdigheden kunnen worden weerspiegeld in de figuur van vijand in je dromen, omdat het een persoon is die, hoewel hij je kwaad wil doen, misschien de persoon is die je laat reageren om sterker te zijn.

Wanneer je droomt van een vijand test je onderbewustzijn je om een ​​beslissing te nemen waarmee je een hebt innerlijk conflict. Misschien bent u niet erg zeker van het accepteren van een werkproject omdat het niet past bij uw idealen of misschien stelt u een sentimentele verplichting voor onvolwassenheid uit.

Hoe dan ook, de vijand die in je dromen verschijnt, werkt als een afkeer, zoals de stem van je geweten die je laat nadenken over de noodzaak om het initiatief nemen en heroverweeg wat je wilt in het leven. Dus zie de vijand in je dromen niet als iemand om te vrezen, maar als iemand die je in actie kan brengen.

De vijand in dromen

Andere keren is de betekenis van dromen over een vijand zo evident als het lijkt. De vijand symboliseert gevaar en dat is precies hoe het in je dromen kan worden geïnterpreteerd, als een waarschuwing. Het is in elk geval belangrijk dat je goed naar alle details van de droom kijkt om te ontdekken op welk vitaal gebied je aandachtiger moet zijn.

Als je droomt dat je jezelf verrast door een vijand, is het een voorgevoel van een ramp die eraan komt, hoewel de betekenis ervan nooit erg specifiek is over het veld waarnaar het verwijst, of het nu persoonlijk of werk is. Maar vaak kondigt de aanwezigheid van een vijand in dromen aan economische problemen.

Vechten met je vijand is een van de meest voorkomende situaties en de betekenis ervan is heel duidelijk. Versla je vijand Het betekent dat u ondanks de problemen elke situatie kunt oplossen en succesvol kunt zijn. Integendeel, als je je vijand niet kunt verslaan, betekent dit dat je niet bereid bent om een ​​beslissing te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *