Dromen over kanker: slaap diagnosticeert de ziekte niet

Betekenis van dromen over kanker

Sommige dromen worden authentiek nachtmerries. Het is het geval van dromen dat iemand sterft of dromen van een ziekte zoals kanker.

We moeten kalm blijven in het gezicht van dit soort dromen, omdat ze in geen geval een pre-motion veronderstellen. Ontdek in ons droomwoordenboek alle betekenissen met betrekking tot droom van kanker.

Dromen over kanker: ontdek je zwakke punten

Sommige mensen die aan kanker lijden dromen er vaak van ziekte. In dit geval vereist de droom geen interpretatie, maar gaat het over de zorgen en twijfels die ons bezighouden wanneer we de ziekte onder ogen zien. Maar maak je geen zorgen als je droomt dat je kanker hebt en gezond bent. Hoewel deze droom een ​​echte nachtmerrie is, is het geen voorgevoel, laat staan ​​een vorm van diagnose.

Dromen dat je kanker hebt, krijgt verschillende betekenissen die verband houden met je psychologische kracht. Je kunt je kwetsbaar voelen, door omstandigheden worden overwonnen en geloven dat je je problemen niet kunt oplossen. Je leeft vast ondergedompeld in je angsten, zelfs als ze niets met gezondheid te maken hebben, en je maakt een periode van pessimisme. Je droom van kanker vertelt je dat het tijd is om je perspectief te veranderen.

Als je droomt dat bij je de diagnose kanker is gesteld en het geheim houdt, betekent dit dat er iets is dat je verbergt en het geheim Het doet je pijn. Goed omdat je je ware persoonlijkheid verbergt om anderen te plezieren, hetzij omdat je niet handelt volgens je waarden of omdat je belangrijke informatie verbergt voor mensen in de buurt. Misschien ben je onzeker en vrees je de afwijzing van anderen.

Een andere veel voorkomende droom met betrekking tot kanker is om te dromen dat een persoon die je wilt ziek is geworden. Zoals met de dromen van de dood, is het geen voorgevoelige droom noch dat je negatieve gevoelens koestert jegens die persoon. Straf jezelf niet, deze droom kan gewoon aangeven dat je je zorgen maakt over die persoon en niet wilt dat hij lijdt.

Droom dat je hebt kanker overwonnen Het komt ook vrij vaak voor. In dit geval is de betekenis een waarschuwing van je onderbewustzijn dat aangeeft dat je meer kracht hebt dan je denkt. U zult niet alleen weten hoe u met ongunstige situaties moet omgaan, maar u kunt ook krijgen wat u van plan bent te doen. Blijf optimistisch doorgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *