Gespreksonderwerpen om met je geliefde te praten en hem gemakkelijk te veroveren

Welke gespreksonderwerpen kun je krijgen met je geliefde

Het proces van het veroveren van een persoon is een moeilijk pad. Als we naar een persoon kijken, geven we duizend beurten hoe we een bericht kunnen verzenden, wat we moeten zeggen om hun aandacht te trekken en welke tactieken we kunnen gebruiken om aan je voeten te vallen. We denken na over de details, de eerlijke woorden die u hebt gebruikt, hoe lang het heeft geduurd om te schrijven en te antwoorden … We analyseren alles uit ons hoofd!

Je raadpleegt zelfs met je vrienden de stappen die je met die jongen moet nemen die je zo leuk vindt. Is het je nooit overkomen? Je geliefde schrijft je en plotseling zie je jezelf al je vrienden verzamelen om samen te beslissen wat te antwoorden en hoe het te doen. Je mag de kans niet missen om op een aantrekkelijke manier te reageren en je iets meer op jou te concentreren.

Maar kalmeer! Vanaf nu heb je (zoveel) van je vrienden niet nodig om een ​​gesprek met die persoon te hebben. Je hoeft hem alleen maar te kennen en jezelf grondig bekend te maken om hem steeds meer leuk te vinden. Om u te helpen, hebben we er enkele geselecteerd gespreksonderwerpen om met je geliefde te praten en hem gemakkelijk te veroveren tot ik verliefd op je word zonder remedie. Durf je ze te proberen? Je zult zeker een hit hebben!

9 gespreksonderwerpen om je geliefde leuk te vinden

Je houdt ervan om met je geliefde te praten, maar zoals we hebben gezegd, weet je soms niet zo goed wat je moet zeggen, zodat dit gesprek niet op een koude of verre manier eindigt. Om dit te doen, neem een ​​kijkje op deze punten die u kunt behandelen terwijl u met hem praat:

Wat kun je zo veel zeggen met de persoon die je leuk vindt?

1 Vragen en antwoorden om u te ontmoeten

In veel gevallen maakt het uiteindelijk deel uit van een proces van zichzelf kennen. Beetje bij beetje weet je meer over haar en wanneer je wilt beseffen dat je je niet alleen fysiek aantrekt, maar dat je ook hebt opgehangen aan haar manier van zijn. Daarom moet je in gedachten houden dat een deel van de gesprekken die je met je geliefde hebt, zal zijn zodat hij je kent en laat zien zoals je bent. Niets om maskers te dragen.

In die zin is er een gesprek dat je helpt elkaar beter te leren kennen. Stel een spel van vragen en antwoorden voor waarin de ene de vraag oproept en de andere antwoorden Met vriendelijke groet, het zal u meer over elkaar laten weten. Je kunt beginnen door bijvoorbeeld een reisbestemming of een droom die je hebt te vragen en, naarmate het ding vordert, de kenmerken doornemen die je aantrekken van iemand of een fantasie. Perfect om u in alle aspecten te ontmoeten!

2 Zoek naar de dubbele betekenis

Een van de dingen die we het leukst vinden als we met iemand praten met wie we chemie kunnen hebben, is om elk gesprek dubbel te begrijpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een zin gebruikt als metafoor voor je relatie: “Geef je de planten water? Wel, ze zeggen dat een plant als een bruid is … kun je het aan?” Of je kunt ook zoeken naar een meer seksuele dubbele betekenis. Maar pas op! Hoewel deze laatste optie meestal meteen wordt opgevangen en meestal voldoende spel geeft, baseer je niet je hele gesprek op dit soort dialoog. Je krijgt alleen je relatie op basis daarvan en je komt er niet uit.

  • Je bent misschien geïnteresseerd: “Gespreksonderwerpen om te flirten in de sportschool (en verlegenheid vergeten)”

3 Wees een goede adviseur

Als we het hebben over het veroveren van je geliefde, hij moet in jou (zoals jij in hem) een persoon zien die te vertrouwen is En doe hem goed. Daarom zul je naast leuke gespreksonderwerpen ook onderwerpen moeten aansnijden waarin je iets persoonlijks over jezelf moet vertellen. Waarom? Dus hij zal zien dat je je openstelt en hij zal hetzelfde doen, je belangrijke dingen vertellen of die hem aangaan.

Als u dat doet, moet u goed advies inwinnen en naast luisteren ook vertellen wat u in uw situatie zou doen of het beste advies geven. Je moet de boodschap ook versterken met empathische zinnen zoals: “Ik probeer mezelf in jouw plaats te plaatsen, hoewel ik weet dat het niet hetzelfde is als het leven”, en herinner hem eraan dat hij je kan vertrouwen: “als je moet spreken, weet je al dat je me altijd kunt schrijven”.

Tips om met je geliefde te praten

4 Een gok

Aangezien dit bestaat uit een van kalk en een andere van zand (in dit geval is het een voor de gek, een andere van een goede vriend en metgezel), doet het nooit pijn om het gesprek op een weddenschap te richten. “Ik wed dat het diner dat dit …” “Wedden we een biertje?” Het is een manier om terrein te winnen als het gaat om alleen zijn en, anderzijds, om het te spelen en een beetje risico onder jezelf te nemen.

5 Gemeenschappelijke punten

Het is heel goed mogelijk dat er dingen zijn waar je het niet mee eens of niet mee eens bent, maar het is interessant dat je de gemeenschappelijke punten ontdekt die je kunt hebben: een serie, een muziekgroep, een favoriete film … Dit soort gespreksonderwerpen Ze geven je lang en moeilijk commentaar op wat er is gebeurd, praten over de personages, speculeren over het einde en wie weet … Je kunt zelfs voorstellen om het samen te zien!

En als je niets gemeen hebt? Zoek dan een aanbeveling. Vraag hem om een ​​serie te suggereren die hij heeft gezien en niet jou, om commentaar te kunnen geven wanneer je hem ziet. Of raad iemand aan die u intuïtief vindt die u misschien leuk vindt.

6 Een foto

Het gaat er niet om dat het een foto van jou is, hoewel je eruit kunt gaan. Het doel is om je te laten weten dat je hem hebt herinnerd en een gesprek te beginnen over alles en niets (ze zijn de beste omdat je nooit weet waar ze naartoe gaan). Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je geliefde superfan is van een muziekgroep en dat je tijdens je vakantie een winkel hebt gevonden met t-shirts van die groep of zelfs een groep die live liedjes van hen speelt, stuur hem een ​​foto of video om hem te laten zien dat je hem hebt onthouden, voel je je gewaardeerd en dankbaar. Punt voor jou!

Hoe je verliefdheid te veroveren met interessante gespreksonderwerpen

7 De dienstplicht

Het is je zeker meer dan eens overkomen. Je praat met iemand over iets specifieks, bijvoorbeeld een serie of je baas en plotseling vind je daar een meme over. Hoe sterk! Stuur hem die meme die past bij waar je het over hebt, grappig zal zijn en je in staat zal stellen je gesprek een beetje meer uit te breiden.

8 Vraag hem en wacht om zijn antwoord te weten

Het lijkt gek, maar dat is het niet. Vaak zijn we zo betrokken bij het gek rond met de persoon die we leuk vinden dat we vergeten vraag hoe is het, hoe was je dag of hoe was het op je werk. En het is belangrijk. Vraag hem daarom wanneer u ziet dat u het gesprek wilt beginnen of het gesprek wilt uitbreiden. En als hij je alleen met een kort “goed” antwoordt, probeer hem dan te vertellen of hij iets anders begint te spreken.

9 Volg het spel helemaal niet

Het kan zijn dat u op een gegeven moment het niet eens bent over iets tijdens uw gesprek of gesprek. Het is niet nodig om het spel in absoluut alles te volgen. U kunt uw mening hebben en deze even geldig maken als de uwe. Als dit het geval is, leg het dan uit, beargumenteer je positie maar ontspan de omgeving zodat geen van jullie de indruk krijgt dat de ander intolerant is. Hoe kun je dit doen? Welnu, bijvoorbeeld een audio verzenden zodat je stem wordt gehoord en aan het einde een grapje maakt.

Nu moeten we deze tips alleen toepassen om u in de boot te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *